Killzone: Shadow Fall volgend weekend gratis te spelen

Killzone: Shadow Fall is in het weekend van 28 december gratis te spelen op de PlayStation 4. Bovendien laat Sony de PlayStation 4-gebruikers met een langzame internetverbinding de game nu al downloaden, zodat ook de mensen met een langzame verbinding straks kunnen genieten van het gratis weekend. Het 4-daagse durende evenement laat spelers genieten van de 24-mans gevechten, inclusief de Warzone-modus.

Sommige spelers laten weten dat wanneer zij de game willen downloaden, zij de mogelijkheid krijgen om de singleplayer of de multiplayer te downloaden. Gratis toegang tot de singeplayer-variant is echter door Sony niet bevestigd, dus het lijkt vooralsnog de multiplayer te betreffen.

  1.   
    Leukste's avatar

    Best wel sneu eigenlijk voor de mensen die nog op hun PS4 zitten te wachten. En zien dat Playstation met deze actie komt. Moet dit als een soort van compensatie worden gezien voor het feit dat deze mensen de Playstation Plus instant game collectie mislopen? Of is er iets anders waardoor is besloten dat mensen de KZ:SF multiplayer mogen uitproberen?

  2.   
    3333/3333's avatar

    Word Killzone wel een beetje online gespeeld eigenlijk? Lijkt vooralsnog voor veel mensen vooral een single player titel te zijn.

  3.   
    assassin_MKA's avatar

    E Rommel schreef, "Word Killzone wel een beetje online gespeeld eigenlijk? Lijkt vooralsnog voor veel mensen vooral een single player titel te zijn. "

    Ik speel de multiplayer bijna dagelijks. Derjuist nog gecheckt: ongeveer 2500 matchen werden er gespeeld. Je speelt met 24 players. Pak gemiddeld 20 spelers. Reken het maar uit. 20 x 2500
    Wereldwijd 50.000 actieve spelers waren er derjuist 😛

  4.   
    ShadyXL's avatar

    Ik neem aan dat ze deze actie uitvoeren om meer mensen te trekken richting Killzone: Shadow Fall, maar vooral richting de multiplayer van Killzone: Shadow Fall.