Minecraft: Xbox 360 Edition reeds 10 miljoen keer verkocht

Dat Minecraft nog steeds immens populair is, blijkt wel uit het feit dat de Xbox 360-versie van de game inmiddels al 10 miljoen keer over de digitale toonbank is gegaan. Om dit te vieren, zijn alleen vandaag alle skin- en texture-pakketten voor de helft van de prijs te downloaden.

Welke pakketten je vandaag extra voordelig kunt downloaden, lees je op de blog van Major Nelson. Tegelijkertijd blijft ook de pc-versie van Minecraft goed presteren; Notch maakte gisteren via Twiter bekend dat de pc-versie reeds 13 miljoen keer verkocht is. In een officiële verklaring laat de Minecraft-maker weten: “whoa”.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Whoa

  2.   
    Hillianii's avatar

    Ongelooflijk hoe zo een simpel spel zo veel verkoopt 😛

  3.   
    Moodey's avatar

    xbox verkoopt wel veel sneller dan op de PC.. als de pc nu nog maar 12 miljoen x is verkocht terwijl t er al refelijk lang is, en dat dan de xbox nu al 10 miljoen x is verlocht.. o_0

  4.   
    fabiankok's avatar

    Moodey schreef, "xbox verkoopt wel veel sneller dan op de PC.. als de pc nu nog maar 12 miljoen x is verkocht terwijl t er al refelijk lang is, en dat dan de xbox nu al 10 miljoen x is verlocht.. o_0"

    Ik denk dat dat vooral komt door de aardig actieve pirate-base van minecraft, al kijk ik alleen even naar piratebay dan staat het daar al prominent bovenaan met 7200 seeders, alle andere torrents achter zich latend. En dit is al vanaf het begin aan de gang, dus dat heeft aardig gehakt in de downloads gok ik zo

  5.   
    battlefield96's avatar

    alsof ja voor de 360 ook moet betalen