Grand Theft Auto: San Andreas nu beschikbaar voor iOS

Vandaag is een mooie dag voor bezitters van een iOS-apparaat. Eerder wisten we jullie al te melden dat Lego Star Wars toegevoegd is aan de App Store en nu is ook de klassieker GTA: San Andreas gelanceerd voor iOS. Dit spel, dat volgens velen nog steeds de beste GTA ooit is, biedt tientallen uren gameplay en kun je nu voor een paar euro downloaden.

De graphics zijn volgens Rockstar flink verbeterd. Zo zijn onder andere de schaduwen gedetailleerder, is de draw distance hoger en het kleurenpalet rijker. Ook de personages en auto’s zijn opnieuw gemodelleerd, waardoor ze er mooier uitzien. Uiteraard is de besturing volledig geoptimaliseerd voor de mobiele apparaten, al kun je ook een controller aansluiten.

GTA: San Andreas is nu beschikbaar via de App Store voor 5,99 euro. Het spel zal binnenkort ook zijn opwachting maken op de Android-, Kindle- en Windows Phone-apparaten.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Oh wauw! Ik wist niet eens dat ze bezig waren met GTA San Andreas voor de iOS! GEWELDIG! 😥 😥 😥

  2.   
    JV0472's avatar

    Gemengde mening hierover, langs de ene kant ongelofelijk hoe krachtig de SOC’s voor mobiele apparaten geworden zijn; maar langs de andere kant is dit niet bepaald een game dieje met touch controls speelt, Gelukkig heeft IOS7 uitgebreide third party controller support

  3.   
    nunen007's avatar

    Werkt hij ook op de Ipad 1?

  4.   
    JV0472's avatar

    ”nunen007″ schreef, "Werkt hij ook op de Ipad 1?"

    Zou kunne maar betwijfel het, ipad 1 heeft nooit egt de ondersteuning gehad die m verdiende maar de A4 chip is zo oud en achterhaald, ik denk minimum ipad 2 wegens de dual core a5 chip

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”nunen007″ schreef, "Werkt hij ook op de Ipad 1?"

    Nee minimaal Ipad 2 en vanaf iphone 4S,alle 2 de ipad mini’s en de ipod touch 5de generatie.
    Als je even op het linkje had geklikt heb je de webstore van apple had je het gezien 😉

  6.   
    Free Roamer's avatar

    Voor mij werkt ie niet op de iPod Touch 4G, jammer…