Wii U-versie Sonic Lost World krijgt patch

SEGA heeft bekendgemaakt dat er een gratis patch voor de Wii U-versie van Sonic World beschikbaar gesteld wordt. Deze update zal een lijstje met verbeteringen en aanpassingen aanbrengen in het nieuwste avontuur van de blauwe egel. De blog van de uitgever noemt de volgende punten:

Gameplay Updates:
 • Collecting 100 rings will now grant the player an extra life.
 • In the event of a Game Over, we have doubled the amount of lives the player will begin with when continuing. (From 5 to 10)
 • The Indigo Asteroid, Crimson Eagle, Orange Rocket, and Black Bomb Color Powers can now be controlled using the analog stick and buttons.
 • Fixed a rare graphical issue that would sometimes appear during the pinball section of the Frozen Factory casino area.

  Additional Updates:

 • When completing the NiGHTMARE DLC, users will be notified that they can re-play it after scoring 100,000 points.
 • Items will now appear on the world map.
 • SEGA probeert hiermee zijn nieuwste Sonic-avontuur mogelijk iets meer op de kaart te krijgen. Zie jij deze patch als een welkome toevoeging?

  1.   
   Noice!'s avatar

   Jammer dat deze game niet het succes is dat ze er zelf van hadden verwacht. De game is zichtbaar met veel liefde gemaakt en biedt erg veel afwisseling. Ik persoonlijk vond dit een van de leukere games van dit jaar en hij presteerde boven verwachting. Helaas is er veel verwarring bij mensen wat voor game het nu precies is: is het nu een platformer of een echte Sonic game? Eigenlijk is het beiden. De wat jongere of minder ervaren gamers hebben er een zeer leuke, afwisselende platformer aan die er prachtig uitziet en soepel loopt, met een besturing die erg vergeeflijk is. Maar voor de oude Sonic fans is er de game waar we al tijden op zaten te wachten; eindelijk weer een Sonic waar je de levels over en over speelt om de snelste tijd neer te zetten door de beste route te kiezen. De game nam me echt mee naar de gloriedagen van Sonic op de Genesis en Dreamcast.
   De insteek van de game werd geloof ik niet door iedereen begrepen of gewaardeerd, maar ik vind dat ze een verschikkelijk leuke game hebben afgeleverd die me nog lange tijd zoet zal houden. Als laatste wil ik naast het prachtige artwork, de mooi graphics en de steady 60 fps, ook nog graag de muziek van de game benoemen die ik ouderwets goed vind!