Telltale ontwikkelt nieuwe Borderlands-game

Telltale Games staat onder andere bekend om haar zeer populaire The Walking Dead-games. De studio gaat zich nu ook wagen aan de zeer bekende Borderlands-franchise van Gearbox Software in de vorm van Tales from the Borderlands. Deze game, die werd aangekondigd tijdens de VGX van 2013, zal draaien om enkele compleet nieuwe personages die geen echt vault hunters zijn, maar slechts wannabes. Zoals we gewend zijn van Telltale-games zal het verhaal in deze game erg belangrijk zijn. Interactie met andere personages en het ontwikkelen van relaties zal dus ook erg belangrijk zijn.

Op welke platforms we Tales from the Borderlands mogen verwachten is nog niet bekend, maar we weten al wel dat het, net zoals bij andere games van Telltale, zal gaan om een episodische game. Een precieze releasedatum is ook nog niet bekend, maar de ontwikkelaar gaf wel aan dat de release in 2014 zal zijn.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    ben live aan het kijken!

    wat was dit een verrasing zeg! 😀

  2.   
    Daan's avatar

    Erg tof!! 🙂

  3.   
    3bdelilah's avatar

    Schei uit man. Iedereen in de ban van Telltale sinds TWD. Kom op, Borderlands is juist zo tof door het shoot-and-loot systeem. En dan wil Telltale er een verhalende game van maken? Ga weg. Ook met Game of Thrones, staat open-wereld RPG á la Skyrim op het lijf geschreven.

    Ik blijf de ontwikkelingen volgen, maar ik ben sceptisch.

  4.   
    Intersivety's avatar

    3bdelilah schreef, "Schei uit man. Iedereen in de ban van Telltale sinds TWD. Kom op, Borderlands is juist zo tof door het shoot-and-loot systeem. En dan wil Telltale er een verhalende game van maken? Ga weg. Ook met Game of Thrones, staat open-wereld RPG á la Skyrim op het lijf geschreven.
    Ik blijf de ontwikkelingen volgen, maar ik ben sceptisch."

    Ik vond Borderlands net ook erg tof op de manier waarop het speelt. Maar misschien is dit gewoon een leuke aanvulling, eens even afwachten op wat meer informatie.