Straatnaam in Australië vernoemd naar Gran Turismo

Sony Computer Entertainment Australia en de gemeente Bathurst hebben een straat vernoemd naar Gran Turismo. De straat is gelegen in Bathurst, Australië en is te vinden op het beroemde Mount Panorama Motor Racing Circuit. Hoe toepasselijk ook, de straat heeft de naam “Gran Turismo Drive” gekregen. Fans hebben de mogelijkheid om de locatie in Bathurst te bezoeken en kunnen bovendien zelf de nieuwe, beroemde straat bewandelen tijdens speciale evenementen.

Overigens is er in Spanje een straatnaam vernoemd naar de bedenker van de Gran Turismo-serie, Kazunori Yamauchi. Deze straat ligt rond het beroemde Parador de Ronda-hotel en heeft de naam “Paseo de Kazunori Yamauchi” gekregen. Ook kondigde ontwikkelaar Polyphony Digital Inc eerder dit jaar aan dat Gran Turismo 6 het beroemde Bathurst-circuit zal bevatten.

Gran Turismo 6 zal morgen exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen. Sony heeft momenteel geen plannen om de game uit te brengen voor de PlayStation Vita en een PlayStation 4-versie is in overweging genomen.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Hopelijk gaan ze een vita versie maken daarmee zou je de vita goed kunnen verkopen en een goede racegame is altijd tof.

  2.   
    Noice!'s avatar

    Als je door die straat wil rijden moet je elke 100 meter wel 250.000 credits besteden, die je langs de weg kan kopen. Makkelijk he?