FlOw en Blacklight: Retribution nu ook beschikbaar voor PlayStation 4

PlayStation 4- en Vita-bezitters kunnen sinds kort ook genieten van Flower, het rustgevende spel van thatgamecompany. Hoewel flOw eigenlijk ook direct bij de lancering van de PlayStation 4 beschikbaar zou moeten zijn voor Sony’s console, bleek deze releasedatum niet gehaald te worden.

Het wachten op flOw heeft echter niet erg lang geduurd, want vanaf vandaag is de eerste game van thatgamecompany uit een reeks van drie (ook Flower en Journey) beschikbaar voor PlayStation 4 en Vita. Het spel kost 4,99 euro en maakt gebruik van Cross-Buy, waardoor je het slechts eenmaal hoeft aan te schaffen.

Tegelijkertijd met flOw is nu ook de free-to-play-shooter Blacklight: Retribution verschenen voor Sony’s gloednieuwe console. Wil je meer weten over deze gratis speelbare shooter of over één van de andere free-to-play-spellen die beschikbaar zijn op de PlayStation 4, lees onze Prepare 4 PS4-column die wij hier aan gewijd hebben.

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Direct even Blacklight aan het downloaden zetten

 2.   
  assassin_MKA's avatar

  Ik zal Blacklight: Retribution zeker wel eens uitproberen. Of ik het veel ga spelen weet ik niet, want heb al Killzone: SF.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Blacklight ga ik zeker niet downloaden, ik heb ook Killzone zoals assassin het al zei dus waarom een slechte shooter downloaden als je Killzone hebt.

  Het is idd gratis, en heel veel dingen kun je kopen naar is onwijs duur ik gelezen in andere reviews.
  Plus mensen die spullen kopen hebben meestal een groter voordeel.

 4.   
  NightWolf's avatar

  Goldcobra schreef, "Direct even Blacklight aan het downloaden zetten"

  Same here 🙂