343 Industries wil multiplayer en balans verbeteren in Halo 5

Op de afgelopen E3 konden we een eerste glimp opvangen van Halo 5, maar helaas is het daar tot dusver bij gebleven. We weten nog vrijwel niets van de game, maar 343 Industries heeft wel al laten doorschijnen dat het heeft geleerd van zijn fouten.

Uit een Twitter-conversatie tussen design director Brad Welch en een enthousiaste fan is gebleken dat Halo 5 een sterkere multiplayer zal bevatten. De balans zal verbeterd zijn en ook kunnen we dedicated servers verwachten.

Eén ding is dus duidelijk: Halo 5 kan alleen maar beter worden dan zijn voorganger.

  1.   
    OllieDenZotn's avatar

    Gewoon opnieuw het ranking system van halo 3 gebruiken en het is al een hele verbetering. En deze keer meteen die DMR nerven.. En laat de boltshot en de mantis er ook maar meteen uit!

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Hopelijk krijgen ze het voor elkaar, de halo 4 mp was zo disappointingly call of duty met bad map design erbij dat ik het lang niet zoveel als 3 heb gespeeld!

  3.   
    thommied's avatar

    OllieDenZotn schreef, "Gewoon opnieuw het ranking system van halo 3 gebruiken en het is al een hele verbetering. En deze keer meteen die DMR nerven.. En laat de boltshot en de mantis er ook maar meteen uit!"

    Je hebt gelijk. medestander 8)