Sims 3 krijgt nieuwe wereld in stijl van de jaren ´20

Naast de werelden die beschikbaar zijn via de uitbreidingspakketten voor De Sims 3, zijn er ook losse werelden met een eigen thema beschikbaar via de store voor De Sims 3. EA heeft aangekondigd dat fans over een tijdje zich kunnen vermaken met een hele nieuwe wereld, genaamd Roaring Heights. Deze nieuwe wereld heeft als thema de jaren ’20, de Roaring Twenties, het tijdperk van onder andere Boardwalk Empire.

De standaard editie van Roaring Heights bevat 90 nieuwe items, waaronder nieuwe kleding, kapsels, meubels en gebouwen. Een daarvan is een premium voorwerp, de Klassieke Coole Opknapauto, een auto die er aanvankelijk niet al te geweldig uitziet. Als je Sim echter bereid is wat tijd, bloed, zweet en tranen in te steken, dan kan hij of zij deze auto omtoveren tot een waar pronkstuk. Bovendien kan er dan ook geWooHoo-ed worden in deze bolide.

Er zullen twee edities van deze wereld beschikbaar zijn: de standaard editie en de gouden editie. De gouden editie bevat alles wat de standaard editie bevat, maar bevat daarnaast ook nog de Boardwalk Attire-set, bestaand uit zeven kledingstukken, en 1900 SimPoints. Deze set is dan ook iets duurder, namelijk 27 euro in plaats van 16. Zowel de standaard editie als de gouden editie zullen beschikbaar zijn vanaf 12 december. Hieronder kun je alvast een flink aantal screenshots van deze nieuwe wereld en de bijbehorende content bekijken.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren