Ontspanningssetjes in de Sterrencatalogus van Club Nintendo

Club Nintendo heeft weer wat nieuwe voorwerpen toegevoegd aan de sterrencatalogus. Het bedrijf wil zijn fans de komende winter niet in de kou laten staan en heeft daarom niet één maar twee verschillende ontspanningssetjes beschikbaar gesteld! Hoe luguber dat mogelijk ook klinkt, valt het allemaal best mee. Het gaat namelijk om een donkerblauwe en een roze combinatie van een deken, dekenhoes en slaapmasker. De hoes en het slaapmasker zijn voorzien van een Luigi- of Peach-motief.

Wanneer je de deken – van fleece – opvouwt en in de bijbehorende hoes stopt, kun je hem als kussen gebruiken. De fleecedeken is ongeveer 125 cm x 150 cm groot en de dekenhoes ongeveer 40 cm x 30 cm. Het slaapmasker bestaat voor 100 % uit polyester. Voor 6000 Nintendo-sterren kun één van de twee setjes van jou zijn.

Mocht je dus als een echte loodgieter willen slapen, dan is de Luigi- ontspanningsset mogelijk dé oplossing voor jou als Nintendo-fan. Voel je er meer voor om je ogen ten ruste te leggen als een echte prinses? Tja, misschien moet je dan toch maar voor de roze variant gaan. Beide combinaties vallen hieronder te bekijken.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  firehopper211's avatar

  Barst! Ik kom nog zo’n 5000 punten te kort! 🙁

 2.   
  Valent!jn's avatar

  ”firehopper211″ schreef, "Barst! Ik kom nog zo’n 5000 punten te kort! 🙁 "

  Ah joh, dat is nog maar een klein stukje. 😀

 3.   
  firehopper211's avatar

  Valent!jn schreef, "

  ”firehopper211″ schreef, "Barst! Ik kom nog zo’n 5000 punten te kort! 🙁 "

  Ah joh, dat is nog maar een klein stukje. 😀 "

  Het kost juist veel moeite om die punten te krijgen.