Slechterik Crossbones krijgt mogelijk eigen film

Volgend jaar gaat Captain America: The Winter Soldier draaien in de Nederlandse bioscopen en naast de bekende Amerikaanse superheld zullen er ook weer genoeg slechteriken in de film te zien zijn. Crossbones is daar één van. Frank Grillo zal de rol van Crossbones op zich gaan nemen en liet in een interview met CraveOnline enkele details los over de toekomst van zijn personage.

Grillo wist te vertellen dat zijn personage onderdeel zal zijn van een “oorsprongsverhaal” in de film en Crossbones daarmee selchts geïntroduceerd zal worden. De uitspraken die hij hierna doet zouden weleens kunnen duiden op een eigen film voor het personage of in ieder geval op een terugkeer in een andere Marvel-film:

”Je ontmoet mensen die er nog wel een tijdje zullen zijn, dus ze introduceren de personages. Het is net een serie. Leuk om te doen. Maar ik kan er niet veel over vertellen, omdat Marvel daar erg strikt in is. De film, we hebben er dele van gezien, wordt erg spectaculair.”
Later werd Grillo gevraagd of Marvel nog meer plannen heeft met hem en zijn personage Crossbones. Grillo gaf daar een bevestigend antwoord op maar liet weten er verder niets over te mogen loslaten. Of Crossbones later terug zal keren zal volgens hem volledig afhangen van hoe fans op het personage reageren:
”Die hebben ze inderdaad. We zullen zien wat er gebeurt. We wachten af hoe de fans erop reageren en zien dan hoe het verder gaat.”
Captain America: The Winter Soldier draait vanaf 27 maart 2014 in de Nederlandse bioscopen. Veel bekende personages zullen hierin terugkeren waaronder Black Widow (Scarlett Johansson), Maria Hill (Cobie Smulders) en Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren