How the Saints Save Christmas DLC onthuld voor Saints Row 4

Hoewel het alweer een paar maanden geleden is dat Saints Row 4 uitkwam en de meeste gamers momenteel voornamelijk over de PlayStation 4 en Xbox One aan het dromen zijn, zal je rond de Kerst toch een goede reden hebben om het schijfje van Saints Row 4 weer eens in je (inmiddels oude?) console te stoppen. Ontwikkelaar Volition heeft namelijk nieuwe downloadable content voor de game onthuld met de veel onthullende naam ‘How the Saints Save Christmas’.

In deze uitbreiding is de kerstman vast komen te zitten in de computersimulatie en is het vanzelfsprekend aan The Saints om hem, en daarmee Kerstmis, te redden. How the Saints Save Christmas bevat drie nieuwe verhaalmissies, twee nieuwe voertuigen (vliegend rendier en de slee van de kerstman) en ook drie nieuwe wapens (Red Rider BB Gun, Christmas Dubstep Gun en de North Pole).

[SCREENSHOTS]

De downloadable content verschijnt op 11 december voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc en is gratis voor eigenaren van de season pass. Beschik je hier niet over, maar wil je de uitbreiding toch in huis halen? Dan moet je 7 dollar neerleggen, wat gelijkstaat aan iets meer dan 5 euro.

  1.   
    Shaggyrulez's avatar

    Ziet er leuk uit! Ben benieuwd 😀