Voorlopig geen pre-match squad mogelijkheid voor Battlefield 4, aldus DICE

Een populaire, en in vele ogen logische, feature van Battlefield 3 was de mogelijkheid om in een privé lobby een squad met vrienden aan te maken alvorens je je in de strijd stortte. In Battlefield 4 is deze optie komen te vervallen en zal voorlopig ook geen comeback maken. Dit laat ontwikkelaar DICE vandaag weten in een antwoord op een fan via Facebook.

DICE laat als reactie op het verzoek van een fan het volgende weten:

We have a new feature in Battlefield where a new squad is created when a friend joins your game. You can toggle this option on or off by going into the options menu. We’re not offering the old squad join feature because we didn’t feel that the feature in Battlefield 3 was on par with the quality that we wanted to offer our players. We have no plans to add it in the future.
De aloude optie om vooraf met een groep vrienden een eigen squad aan te maken, zit er dus voorlopig niet in. Hoe luidt de mening hier onder de Battlefield 4-spelers?

  1.   
    ferdi81's avatar

    kakzooi

  2.   
    Jesitim's avatar

    Zucht, games werden toch gemaakt voor gamers… En gamers willen het simpel, dit wordt al ingewikkeld….

  3.   
    D_Dog's avatar

    Moeten ze maar eens die search verbeteren. Dat is echte troep, ik kom bij search alleen maar volle servers aan, ook al vul ik andere opties in. Wellicht ook handig om eens op gamer aantal etc te switchen, dat je zeg maar zelf kan klikken wat bovenaan staat.

  4.   
    Alterlai's avatar

    D_Dog schreef, "Moeten ze maar eens die search verbeteren. Dat is echte troep, ik kom bij search alleen maar volle servers aan, ook al vul ik andere opties in. Wellicht ook handig om eens op gamer aantal etc te switchen, dat je zeg maar zelf kan klikken wat bovenaan staat."

    Je kan gewoon op het aantal spelers filteren en vervolgens op ping of aantal spelers sorteren.
    Op die manier heb ik meestal wel een potje die ik gelijk kan joinen. Het enige probleem vind ik is dat de server list niet real-time is en dus moet je constant de filter refreshen om actuele servers te krijgen die niet al vol zitten maar volgens de server list maar 50 mensen in zitten.

  5.   
    Eichmann's avatar

    KUT! Zo luid mijn mening.

  6.   
    Dynastickiller's avatar

    dat vind ik echt jammer!!! is ook vervelend dat je geen vrienden kan inviten enzo 😥

  7.   
    DexMax's avatar

    Dynastickiller schreef, "dat vind ik echt jammer!!! is ook vervelend dat je geen vrienden kan inviten enzo 😥 "

    Je kunt heus wel vrienden inviten, alleen moet je daarvoor iets anders doen.

    Aan de ene kant vind ik het jammer, al voldoet de huidige manier ook wel. Als je in het menu op de ‘back’ toets drukt, kan je je vrienden joinen (in een party of niet). Daarnaast maakt Battlefield zelf een squad aan, of plaatst je samen met je vriend in een squad.

  8.   
    Vinloran98's avatar

    Ik vind de server zoeken gwn goed het werkt allemaal duidelijk

  9.   
    Goregash's avatar

    ???? Zijn mensen dan echt zo stom? Speler A joint een server en Speler B klikt op zijn maat en zegt: Meespelen.
    Na loading screen zitten ze in zelfde team en squad ondanks dat het dan ongelijke teams zijn. Ik speel vaak met 4-5 vrienden tegelijk en we joinen samen een server en voila allemaal in zelfde team en squad. Ik zie het probleem niet echt. Wellicht dat het voor de PS3 en Xbox wat moeilijker is maar kom op…

    Lobbies zijn zoooooo CoD