Gran Turismo 7 op zijn best release in 2014 voor PlayStation 4

Gran Turismo 6 ligt nog niet eens in de winkel, de release is immers op 6 december, maar er wordt al gerept over een zevende deel. Ontwikkelaar Polyphony Digital spreekt over Gran Turismo 7 en het bedrijf wil deze game natuurlijk zo snel mogelijk naar de PlayStation 4 brengen.

We don’t want to take too long on Gran Turismo 7. Best-case scenario? Next year.
De developer spreekt over een ‘best case scenario’ en meldt dan ook dat Gran Turismo 7 het liefst een release krijgt in 2014. De reden hiervoor ligt bij de hardware, aldus Kazunori Yamauchi, baas van Polyphony.
In GT6 we really had to tune the software 100% to maximise the PS3′s architecture. But of course the PS4′s hardware is much better, so I think the overall quality of the game across the board will be boosted when you come to play it.
Er zat vier jaar tussen Gran Turismo 3 en 4, vijf jaar tussen deel 4 en 5 en drie jaar tussen deel 5 en 6. Voor Gran Turismo 6 moest het bedrijf de architectuur van de PlayStation 3 voor de volle 100 procent tunen. Echter, volgens Yamauchi is de PlayStation 4 veel makkelijker om voor te ontwikkelen, waardoor games sneller kunnen worden gemaakt met dezelfde kwaliteit.

 1.   
  Xironrules's avatar

  super ! zeer vette games, i cant wait!

 2.   
  Ronald0505's avatar

  Ik kan ook niet wachten!

 3.   
  NightWolf's avatar

  Nu dat Driveclub uitgesteeld is naar ergens in 2014, wacht ik nog steeds dat ze gaan zeggen “GT6 komt ook op de ps4”.

 4.   
  fdennis's avatar

  Best case scenario. Dus die kans is erg klein. Gt5 zou in best case scenario ook in 2008 komen. We weten hoe dat is afgelopen 😛

 5.   
  Supermario's avatar

  Zit er niet op te wachten.GT 4 en 5 zijn zowat het zelfde,deeltje 6 zal ook niet veel verschillen van deel 5.Dus deel 7 voor de ps4 zal ook weinig vernieuwend zijn,zal ook die op de schap laten staan in de winkel.

 6.   
  3333/3333's avatar

  Gouden regel, Gran Turismo games worden altijd uitgesteld. GT7 komt niet in 2014, onmogelijk.

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Ik geloof er niks van dat 2014 word 2016 word het eerder dat gt7 uitkomt.

 8.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Gran turismo 7 Proloque ? 🙄