Raak in Russische sferen met de nieuwe Matroesjka-set voor De Sims 3

Het begint alweer een stuk kouder te worden, hoewel we gelukkig nog geen sneeuw in ons landje hebben gezien. Een plek waar het ook erg koud is is uiteraard Rusland, het land dat het centrale thema is van de nieuwste set voor de De Sims 3 Store, de Matroesjka-set. De set bevat 31 onderdelen, waaronder kleding, nieuwe kapsels en architecturale elementen voor je gebouwen. De set kost momenteel 1600 SimPoints, maar na drie december zal de prijs stijgen naar 1900 SimPoints. Je kunt de voorwerpen binnen de set ook los kopen.

Gezien het winterse thema is dit een set die het best tot zijn recht komt als je De Sims 3: Seizoenen hebt geรฏnstalleerd, omdat deze uitbreiding ervoor zorgt dat je Sims ook kunnen genieten van sneeuw. Bekijk hieronder enkele screenshots van deze nieuwe set.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Fabianb's avatar

    Geen gevangenis??

  2.   
    Majo's avatar

    Fabianb schreef, "Geen gevangenis??"

    Nope, en helaas ook geen vodka ๐Ÿ™

  3.   
    Fabianb's avatar

    Majo schreef, "

    ”Fabianb” schreef, "Geen gevangenis??"

    Nope, en helaas ook geen vodka ๐Ÿ™ "

    Fake uitbreiding dan.. ๐Ÿ™„

  4.   
    Majo's avatar

    Fabianb schreef, "

    ”Majo” schreef, "[quote=”Fabianb”].."

    Nope, en helaas ook geen vodka ๐Ÿ™ "

    Fake uitbreiding dan.. ๐Ÿ™„ [/quote]
    Het is geen uitbreiding zoals bijvoorbeeld Na Middernacht of Vooruit in de Tijd, maar puur een set met extra kleding en voorwerpen. De set is dan ook een stuk goedkoper, gezien deze 1600 SimPoints kost en een bundel van 2040 SimPoints te krijgen is voor 14 euro. Met de overige SimPoints is waarschijnlijk in de Sims 3 Store nog wel wat anders te vinden dat je leuk vindt, zoals bijvoorbeeld de Koeienplant.

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Majo schreef, "

    ”Fabianb” schreef, "[quote=”Majo”].."

    Fake uitbreiding dan.. ๐Ÿ™„ "

    Het is geen uitbreiding zoals bijvoorbeeld Na Middernacht of Vooruit in de Tijd, maar puur een set met extra kleding en voorwerpen. De set is dan ook een stuk goedkoper, gezien deze 1600 SimPoints kost en een bundel van 2040 SimPoints te krijgen is voor 14 euro. Met de overige SimPoints is waarschijnlijk in de Sims 3 Store nog wel wat anders te vinden dat je leuk vindt, zoals bijvoorbeeld de Koeienplant.[/quote]

    De koeienplant, hoe bedenken ze het in godsnaam. Geweldig, haha! ๐Ÿ˜†

  6.   
    Almelow's avatar

    Waar zijn de trainingspakkies mondkapjes en rave’s met knetterende jongeren die los gaan met 2 plastic flesjes?? ๐Ÿ˜›