PS4-update Assassin’s Creed 4: Black Flag voegt native 1080p-resolutie toe

Assassin’s Creed 4: Black Flag heeft op de PlayStation 4 een eerste update ontvangen om het maximale uit je HD-tv te halen. Standaard ondersteunt de PlayStation 4-versie 900p met ‘upscaling‘, maar dankzij de update is de game in native 1080p speelbaar. De update werd afgelopen weekend al aangekondigd.

De update voegt ook een nieuwe vorm van anti-aliasing door, zo verklaart Ubisoft op het UbiBlog:

The most important part of this title update is not necessarily 1080p native resolution. It’s the fact that even when we were done with the project, even when we were finished with the certification and everything else, even when most of the engineers had started to work on other projects – like we always do at Ubisoft – some of my engineers continued to work on Black Flag and they even developed a brand-new anti-aliasing technique.
Assassin’s Creed 4: Black Flag is voor de huidige platformen verschenen en ligt ook nog in de winkels voor de PlayStation 4 en Xbox One zodra de consoles zijn uitgebracht.

 1.   
  JV0472's avatar

  We zien toch duidelijk dat de GPU van de PS4 het deze generatie beter doet. Vroeger kon men nog optimaliseren maar omdat de xbone en PS4 dezelfde architectuur gebruiken kan MS hier vrees ik niet veel aan doen.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ben benieuwd. :b Ik krijg vandaag mijn Black Chest Editie aks het goed is, kan zeker niet wachten tot volgende week.

 3.   
  Daan's avatar

  @Gamer: Nice!!! 🙂

  Ik krijg morgen de special edition van AC IV Black Flag voor de PS4. Heb ook nog de PS3-versie liggen, echter heb ik die braaf niet aangeraakt. Ik ben niet zo van games dubbel spelen.

 4.   
  NightWolf's avatar

  Daan schreef, "@Gamer: Nice!!! 🙂
  Ik krijg morgen de special edition van AC IV Black Flag voor de PS4. Heb ook nog de PS3-versie liggen, echter heb ik die braaf niet aangeraakt. Ik ben niet zo van games dubbel spelen."

  Ik wil je ps3 versie overnemen dan 🙂 🙂