Mobiele versie Candy Crush Saga in eerste jaar al half miljard keer gedownload

Candy Crush Saga vierde afgelopen week zijn eerste verjaardag op de mobiele apparaten en dat ging gepaard met flink wat indrukwekkende statistieken. Zo liet ontwikkelaar King weten dat reeds een half miljard mensen de game hebben gedownload voor hun iOS- of Android-apparaat. Deze enthousiastelingen speelden gezamenlijk zo’n 150 miljard spellen en dit doen zij traditiegetrouw het liefst tussen 18:00 uur en 21:00 uur.

Maar ook op Facebook blijft Candy Crush Saga populair. 1 op de 23 Facebook-gebruikers speelt de game momenteel en dat aantal blijft groeien. Benieuwd naar meer indrukwekkende statistieken? Check dan de infographic hieronder.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Zit nog steeds vast op een level, maar ik weiger om extra te betalen voor wat extra zetten. (wat echt zo ie zo geen meter helpt) 🙂

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb het ook even gespeeld maar vind het niet zo leuk, het is gewoon bejeweled alleen dan met tijd en alles en dat trekt me niet.
    Ik vind bejeweled achtige spellen wel leuk maar dan zonder tijd en alles.

  3.   
    Jesitim's avatar

    Een van de games waarvan de notificaties op facebook afstaan… Echt iedereen speelt het, en ik, ik ben het al beu na 5 levels…

  4.   
    Streetfighter81's avatar

    Lol ben daarmee bijna lvl 200