PlayStation-baas herinnert zich niet voor welk platform The Last Guardian ontwikkeld wordt

The Last Guardian is al sinds 2007 in ontwikkeling, maar om onbekende redenen is de game nog steeds niet verschenen. Het spel heeft meermaals een releasedatum opgeplakt gekregen, maar steeds werd Team ICO’s nieuwste kindje weer uitgesteld voor onbepaalde tijd. Toen PlayStation America-baas Jack Tretton eerder dit jaar meldde dat de game in de ijskast was gezet, verloren fans hun laatste sprankje hoop. Opvallend genoeg meldde Sony Worldwide Studios-baas Shuhei Yoshida vorige maand doodleuk dat het spel wel degelijk nog in ontwikkeling is!

Velen vermoeden dat The Last Guardian inmiddels een PlayStation 4-game is geworden, aangezien het onwaarschijnlijk is dat Sony nu nog PlayStation 3-titels gaat uitbrengen. Toch heeft Yoshida tijdens Spike TV’s PS4 All Access-evenement van gisteren op subtiele wijze duidelijk gemaakt dat hij momenteel nog niets over de game kwijt wil. Toen hem werd gevraagd voor welk platform de game momenteel in ontwikkeling is, antwoordde hij laconiek:

I don’t recall.
Wat denk jij: zal The Last Guardian ooit nog het levenslicht zien? Laat het ons weten in de reacties.

  1.   
    GrijzeVos's avatar

    Ik kan het hem niet kwalijk nemen lol, ze doen er al zo lang over…

  2.   
    3333/3333's avatar

    Echt een groot gemis dat de huidige generatie deze game niet heeft mogen ontvangen. Ico en Shadow of the Collosus waren echt meesterwerken waardoor de ps2 gewoon een must-have console werd.

    Beter duurt het niet te lang op de PS4, als die komt.

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Het zou nou niet echt slim zijn om over een jaar of 2 game uit te brengen voor alleen op de current (previous?) gen

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Inderdaad jammer dat de game nog niet is verschenen. Overhevelen naar de PlayStation 4 is natuurlijk het meest verstandig en het zou de console sowieso een boost geven qua verkopen.