Ook gratis games op Xbox One dankzij Games with Gold

Eerder dit jaar introduceerde Microsoft “Games with Gold’, een beloningsprogramma waarbij Xbox Live Gold-abonnees elke maand twee gratis games krijgen. Zojuist kwam Major Nelson met goed nieuws voor mensen die van plan zijn om Microsofts next-gen console aan te schaffen: Games with Gold zal ook op de Xbox One geïntroduceerd worden.

Dit is Microsofts antwoord op PlayStation Plus, een dienst waarbij PlayStation 4-bezitters tegen betaling van 50 euro per jaar maandelijks gratis games krijgen. We zullen echter wel nog even geduld moeten hebben: Major Nelson liet weten dat de eerste details over het next-gen Games with Gold-programma pas in 2014 onthuld zullen worden. Voor ons is dat echter niet zo’n probleem; inwoners van de Benelux zullen namelijk pas in 2014 met de Xbox One aan de slag kunnen.

 1.   
  OllieDenZotn's avatar

  Hopelijk geven ze dan wat meer recentere games..

 2.   
  lassieman's avatar

  Ik verwacht niet dat ze hele nieuwe games gaan geven, ik denk eerder dat het een soort van reclame gaat worden voor bepaalde ontwikkelaars. Als bijvoorbeeld Deeltje 2 bijna uitkomt, dat iedereen nog even snel Deel 1 krijgt.

 3.   
  noah81's avatar

  En terecht, kost allemaal al genoeg geld.

 4.   
  joramovic's avatar

  Op een nieuwe console gaan ze ni anders kunnen dan recente games geven eh 🙄

 5.   
  gamepower's avatar

  dit zou idd wel vet zijn, 2 gratis games per maand is graag meegenomen

 6.   
  OllieDenZotn's avatar

  joramovic schreef, "Op een nieuwe console gaan ze ni anders kunnen dan recente games geven eh 🙄 "

  Of van die arcade games.. je weet wel wat mijn punt is! 😉

 7.   
  Goldcobra's avatar

  Ik hoop voor de mensen die de Xbox One gaan kopen, dat ze het net zo gaan doen als Sony. Natuurlijk gaan ze (net als Sony) niet direct bij launch AAA games als BF4, Watch Dogs, AC4, etc weggeven, maar t zou mooi zijn als ze dan na een tijdje games van ongeveer een jaar oud (zoals Sony nu doet) weggeven, dan van die 4 jaar oude games, zoals ze nu doen