The Conjuring krijgt mogelijk een eigen spin-off

The Conjuring bracht wereldwijd een indrukwekkende 316 miljoen dollar op, terwijl de film maar een budget had van 20 miljoen dollar. Na dit succes werd door Warner Bros. en New Line al snel bekend gemaakt dat er aan een vervolg op de horror wordt gewerkt. Maar is er niet meer mogelijk als alleen een vervolg?

Nu beweren meerdere bronnen waaronder Bloody Disgusting en Schmoes Know dat de film niet alleen een vervolg krijgt, maar ook een spin-off. Deze spin-off zou gaan over de demonische pop, Annabelle, die ook in The Conjuring verscheen. Tot nu toe heet de film The Annabelle Story en zou het een prequel vormen op de gebeurtenissen die aan het begin van The Conjuring plaatsvinden. De film zou geregisseerd worden door John R. Leonetti (Mortal Kombat: Annihilation).

Volgens Bloody Disgusting zal dit zelfs niet de enige spin-off op The Conjuring worden. In totaal zouden er zelfs al drie verschillende spin-offs op de planning staan. Aangezien niet helemaal duidelijk is in hoe verre deze aankondiging betrouwbaar is, durven we nog niet met zekerheid zeggen dat deze spin-off films er zullen komen. Zodra er sprake is van een officiële bevestiging, laten we jullie dit weten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren