GN Lunchtip: Pokérap van alle 718 Pokémon


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Praktisch elke nerdy twintiger kan waarschijnlijk – hoe gênant het ook is – de helft van de oude PokéRaps moeiteloos meeblèren. Je weet wel, die raps uit de eerste generatie van de Pokémon-anime. Hoewel dat eerste seizoen van de serie inmiddels alweer jaren achter ons ligt, zou je toch afvragen hoe het zou zijn geweest als Nintendo met de raps was doorgegaan. Dat deden de mensen achter College Humor ook.

In plaats van de originele 151 Pokémon is er nu eindelijk een versie waarin alle zes de generaties aan bod komen. Toch moet wel gezegd worden dat met 718 Pokémon het tempo lichtelijk uit het nummer verdwenen is..

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Gekke GTA 5-stunts.

Eet smakelijk!

  1.   
    limsma's avatar

    Dat waren waarschijnlijk de beste bestede 9 minuten van deze dag. 😀

  2.   
    Verluci's avatar

    wow, impressive

  3.   
    N-Sortin's avatar

    Ik houd niet van de snelpraat metode RAP!! 😕

  4.   
    Goldcobra's avatar

    Ik ken(de) denk ik de eerste 500. Na de generatie van Diamond, Pearl en Platinum ben ik ’t kwijtgeraakt. Voornamelijk omdat de Roms het niet goed meer deden op m’n R4 kaartje bij Black&White en HeartGold&Soulsilver 😛 Maargoed, allemaal in ´n rap opnoemen zou mij nooit lukken. Inderdaad impressive

  5.   
    Leukste's avatar

    Wow. Ik ben sprakeloos.

  6.   
    Andrevantoever's avatar

    Goldcobra schreef, "Ik ken(de) denk ik de eerste 500. "

    Wow ;p dan hou ik het toch maar lekker bij de originele 151 Pokemon veruit toch de Beste 😆

  7.   
    ronineter's avatar

    De nonstalgie, ben ergens bij de 3de serie afgehaakt omdat het meer van hetzelfde was.