Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Video Review: Battlefield 4

We hadden de geschreven review al even en nu legt Rolf haarfijn uit waarom deze game volgens hem een 9 verdient. Levolution, de grafische kracht, Frostbite 3, wat maakt Battlefield 4 zo’n vette game? Je ziet het hier!

  1.   
    Daan's avatar

    Ik koop deze game voor de next-gen. Tot die tijd ga ik maar wat aankloten in de CoD multiplayer. 😛

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Volgens mij word echt toch alles getriggerd door de speler zelf.
    Battlefield 4 Levelution Guide, hoe je alles moet triggeren.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Tof, eindelijk een pc gamer. Goede presentatie ook voor een eerste keer voor de camera.

  4.   
    Jesitim's avatar

    Mooi zo een videoreview, ben het echter wel onees met het Levolution gedeelte. Namelijk in Lancing Dam is het wel degelijk niet scripted, de verklaring voor het zo lang duren is dat een dam zeer dik is en dat het dan ook niet simpel is om zo een bouwwerk neer te halen. Vandaar het vele schieten!

  5.   
    Goldcobra's avatar

    In de geschreven review zei je ook al dat Levolution automatisch gebeurde en niet player triggered was. Ik zou t toch nog maar een keertje uitproberen als ik jou was 😛

  6.   
    Cooky-NL's avatar

    Goldcobra schreef, "In de geschreven review zei je ook al dat Levolution automatisch gebeurde en niet player triggered was. Ik zou t toch nog maar een keertje uitproberen als ik jou was :P"

    Ik heb de afgelopen dagen genoeg gegamed en ben tot de conclusie in deze video review gekomen dat het inderdaad door de speler gemanipuleerd kan worden. Helaas is wat ik met Peter besprak de realiteit. Met 3/4 man op b.v. de dam in Flood Zone schieten en beplakken met C4 had geen enkele invloed op het doorbreken van de dam.. Het lijkt dus wel enigszins van het aantal spelers af te hangen. Met b.v. 30 man die NIET op de dam schieten breekt die wel door en met 4 man bewust erop schieten laat geen doorbraak zien.. Laten we het erop houden dat het triggered hoort te zijn, maar het waarschijnlijk toch een combinatie van events is.

  7.   
    ferdi81's avatar

    sorry ben gestopt met kijken heeft ie nou een eigen mening of niet. praat alleen maar mee kan hier niks mee wacht wel op mn eigen ervaring straks.

  8.   
    Cooky-NL's avatar

    E Rommel schreef, "Tof, eindelijk een pc gamer. Goede presentatie ook voor een eerste keer voor de camera. "

    Thanks ook! 🙂

  9.   
    See4urSelf's avatar

    Cooky-NL schreef, "

    ”Goldcobra” schreef, "In de geschreven review zei je ook al dat Levolution automatisch gebeurde en niet player triggered was. Ik zou t toch nog maar een keertje uitproberen als ik jou was :P"

    Ik heb de afgelopen dagen genoeg gegamed en ben tot de conclusie in deze video review gekomen dat het inderdaad door de speler gemanipuleerd kan worden. Helaas is wat ik met Peter besprak de realiteit. Met 3/4 man op b.v. de dam in Flood Zone schieten en beplakken met C4 had geen enkele invloed op het doorbreken van de dam.. Het lijkt dus wel enigszins van het aantal spelers af te hangen. Met b.v. 30 man die NIET op de dam schieten breekt die wel door en met 4 man bewust erop schieten laat geen doorbraak zien.. Laten we het erop houden dat het triggered hoort te zijn, maar het waarschijnlijk toch een combinatie van events is."

    Het ligt totaal aan de gamemode die gespeeld wordt. Zo kun je hem op Rush niet zelf triggeren (gebeurt na het vernietigen van de 2de set bommen). In Conquest kan dat bijvoorbeeld wel gelijk.

  10.   
    Fawaka-W's avatar

    Leuke review! Misch een idee om het ”spiekbriefje” voortaan boven de camera te hangen (iig uit het zicht van ons..) Ik ga Deze game missch wel kopen voor de ps4.

  11.   
    DeAdSeYe's avatar

    Helaas vindt ik deze review matig, er is te weinig informatie over Battlefield 4 zelf. Er wordt teveel over hetzelfde en te weinig over vernieuwingen gepraat.

    Forstbite 3 brengt vernieuwde technieken met zich mee. Denk hierbij aan Directx 11.1 en functies zoals constant buffer offsets en dynamische buffers, maar hoor nergens terug wat er echt precies verandert is.

    De destructible environment vooruit gegaan, maar…..

    Helaas heeft DICE weer hun belofte niet kunnen nakomen en mis nog veel op dit gebied. De beste destructible environment is nog altijd in Bad Company 2. Daarnaast mag er niet worden gesproken over dynamische verandering op een map, want het is niet echt dynamisch te noemen. Er is geen continue verandering van de map, het is gewoon een event dat gebeurd dat keer op keer hetzelfde is. Als het dynamisch zou zijn, zou er steeds een andere event plaats vinden dan steeds hetzelfde.

    De single-player voelt inderdaad aan als een training en voelt erg cliché aan. Toch vindt ik in BF4 de single-player beter als deel 3. De characters zijn goed neergezet en het grafische niveau is erg top.
    Het grafisch niveau in multi-player vindt ik juist minder, maar ziet nog altijd goed uit.

    De mappen in BF4 voelen erg klein aan, ik speel nu bijna tot nooit met 64 man. Hopelijk komen er grotere mappen uit in DLC.

    Het unlock systeem is ook vernieuwd. Bij BF3 had je bij iedere rol hun aparte wapens die je kon unlocken. Nu kun je een keuze maken uit welke soort wapen je wilt gebruiken. Ik gebruik veel DRM wapens, en door veel te spelen unlock ik bij iedere rol ook deze wapens.

    Daarnaast hoor ik jullie ook niet over de commander mode!

    Beetje een oppervlakkige review, maar leuk dat jullie nu een PC reviewer in het team hebben zitten!

  12.   
    Rudizo18's avatar

    wachten tot ik de xbox one heb voor ik hem haal ondanks dat mn nieuwe gamelaptop hem ook zonder moeite zou moeten kunnen spelen :3