Blizzard komt met vijfde uitbreiding op World of Warcraft

Vanaf de BlizzCon heeft Blizzard dit weekend de volgende, vijfde uitbreiding op World of Warcraft onthuld genaamd Warlords of Draenor. Zoals de titel al zegt speelt deze uitbreiding zich af rondom het gebied Draenor. Maar wat is er verder nog meer nieuw in de uitbreiding.

Zoals we gewend zijn van Blizzard gaat bij iedere uitbreiding de level-cap omhoog en wordt er een nieuw gebied geïntroduceerd. Meer over dit nieuwe gebied zie je in deze trailer. Wanneer je Warlords of Draenor hebt geïnstalleerd zal het mogelijk zijn je character te trainen tot level 100.

Ook vind je in de uitbreiding nieuwe dungeons, raids en kun je aan de slag met honderden nieuwe quests. Verder is het mogelijk je eigen garrisons te bouwen en te upgraden. Kortom, teveel om op te noemen.

Wanneer World of Warcraft: Warlords of Draenor beschikbaar is is niet bekend.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Beetje jammer van Blizzard nog steeds geen Warcraft 4 😡 , dat hele world of warcraft boeit me voor geen meter.

  2.   
    mf0039's avatar

    Ja inderdaad! Als er een game is waarop ik wacht, dan is het wel warcraft 4! Ze hebben genoeg lore en inspiratie wat ze kunnen halen uit WoW 😥

  3.   
    Goregash's avatar

    Ook komt blizzard met een Kaartgame genaamd Hearthstone en een Moba genaamd Heroes of the Storm. Niet erg onbelangrijk nieuws of zo…

    Expansion heeft ook wat meer te bieden dan wat er precies staat.

    Zo krijg je gratis een level 90 naar keuze. Kan ingediend worden wanneer men dat wilt.

    Heirlooms en Toys komen, net als de mounts en pets, in een inventory system waardoor het eindelijk cross realm wordt.

    Hit, expertise, dodge en parry verdwijnen. Eveneens het hele reforging systeem. Hiervoor in de plaats worden nieuwe stats toegevoegd. Cleave, movement speed etc.

    Garrison is een grote uitbreiding op de nieuwe expansion en gaat erg veel invloed hebben. Zo is het mogelijk om in je garrison een 3e profession uit te oefenen door middel van het bouwen van bijv een blacksmith.

    Je keert terug naar Outland in de tijd voordat de Orcs het bloed hadden gedronken en Fel orcs werden. Het heet nu Draenor en alle zones zijn compleet anders dan eerst. De quests zullen weer dynamisch en vertellend zijn zoals in MoP

    Op level 100 krijg je 1 nieuwe talent erbij, keuze uit 3 ofc. En tijdens het levelen krijg je ipv nieuwe skills upgrades op je huidige spells.

    op wowhead kan je veel en veel meer info vinden hierover, maar denk dat meeste wow spelers onder ons dat wel wisten 😛