Multiplayer Ryse: Son of Rome niet compleet bij launch

Dat Microsoft de game Ryse: Son of Rome koste wat kost gelijktijdig met de Xbox One in de winkels wil leggen, wordt langzamerhand pijnlijk duidelijk. Crytek heeft namelijk bevestigd dat het multiplayer-onderdeel van Ryse niet compleet zal zijn bij de release!

De Challenge Editor, die je toestaat om je eigen uitdagingen te creëren, zal later middels een patch worden toegevoegd. Hoe lang spelers hierop moeten wachten is niet bekend, maar ga er maar vanuit dat de Challenge Editor aanwezig is zodra wij in 2014 met de Ryse aan de slag kunnen.

 1.   
  GsA_Dragonheart's avatar

  Ik hoop dat ze toch binnenkort , eind deze maand toch al eens een release datum aankondigen voor Belgie en Nederland. We hebben nu toch al lang genoeg moeten wachten op een antwoord daar op. OT: Dit is dan weer wel spijtig voor de mensen die de console en de game gaan halen in duitsland op release. Zijn er hier mensen die de rit gaan maken?

 2.   
  noah81's avatar

  Nee ik niet, tis jammer dat we langer moeten wachten op de xbox maar er zijn ergere dingen in de wereld 🙂

  Ik hoop dat rise tegen die tijd wel compleet is, heb veel zin in dit spel

 3.   
  gamepower's avatar

  GsA_Dragonheart schreef, "Ik hoop dat ze toch binnenkort , eind deze maand toch al eens een release datum aankondigen voor Belgie en Nederland. We hebben nu toch al lang genoeg moeten wachten op een antwoord daar op. OT: Dit is dan weer wel spijtig voor de mensen die de console en de game gaan halen in duitsland op release. Zijn er hier mensen die de rit gaan maken?"

  eerst even de SP volledig uitgraven, en daarna hopen dat de MP wel volledig beschikbaar is!
  ja ik heb mijn pre-order staan op 22 nov, maar dan wel in Frankrijk!

 4.   
  Bones's avatar

  Even off topic, als voormalig CEO Stephen Elop van Nokia de volgende CEO van microsoft zou worden, overweegt deze X-Box te verkopen, valt te lezen op NU.NL.

  Misschien heeft EA interesse?
  Ik dacht dat X-box toch aardig winstgevend was? 😕

 5.   
  Sa.'s avatar

  Bones schreef, "Even off topic, als voormalig CEO Stephen Elop van Nokia de volgende CEO van microsoft zou worden, overweegt deze X-Box te verkopen, valt te lezen op NU.NL.
  Misschien heeft EA interesse?
  Ik dacht dat X-box toch aardig winstgevend was? 😕 "

  Nee hè. dat zou ik echt een belachelijke stap vinden! 😡