Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Dragon Ball Z: Battle of Z Battle of Gods

Weer lekker knokken met de gespierde mannen van Dragon Ball Z? Eind januari kunnen we aan de slag met Dragon Ball Z: Battle of Z.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Uiteraard een nieuwe vijand en super sayen vorm gelijk een nieuw spel, wellicht dat ik hem wel ga halen dbz blijft leuk 🙂

  2.   
    scarface123's avatar

    eindelijk vernieuwing misschien koop ik deze wel

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Deze ga ik zeker halen op de PS4. Nu ik eraan denk, ik zou best willen dat er een nieuwe DBZ serie gemaakt wordt, maar dat het dan afspeelt in een andere tijd/dimensie (zoals de tijd van future Trunks bijvoorbeeld, maar dan niet precies die).

  4.   
    crazyshine4722's avatar

    ShadyXL schreef, "Deze ga ik zeker halen op de PS4. Nu ik eraan denk, ik zou best willen dat er een nieuwe DBZ serie gemaakt wordt, maar dat het dan afspeelt in een andere tijd/dimensie (zoals de tijd van future Trunks bijvoorbeeld, maar dan niet precies die)."

    De maker van de originele Dragonball Z series heeft aangekondigt een nieuwe serie te maken, ze willen hierin dieper erop ingaan met “the gods”, zoals in de film te zien was. Ook hoorde ik hier iets over nieuwe dimensies dus wie weet..

  5.   
    Johnmill's avatar

    crazyshine4722″][quote=”ShadyXL schreef, "Deze ga ik zeker halen op de PS4. Nu ik eraan denk, ik zou best willen dat er een nieuwe DBZ serie gemaakt wordt, maar dat het dan afspeelt in een andere tijd/dimensie (zoals de tijd van future Trunks bijvoorbeeld, maar dan niet precies die)."

    De maker van de originele Dragonball Z series heeft aangekondigt een nieuwe serie te maken, ze willen hierin dieper erop ingaan met “the gods”, zoals in de film te zien was. Ook hoorde ik hier iets over nieuwe dimensies dus wie weet..[/quote]
    Link?