Doctor Strange bijna zeker in Marvel’s Phase Three

Onlangs legde Alan Taylor een interview af met het Britse Telegraph. Hierin werd hij gevraagd naar zijn mening over de verschillende Marvel-films uit Marvel’s Phase Three en welke hij daarvan het meest interessant vindt. Op deze vragen gaf hij een enigszins gesloten antwoord, tot aan zijn laatste zin. Deze laatste woorden zouden nog wel eens van grote betekenis kunnen zijn.

”Ik hou wel van de gekkere… Wat ik cool aan Marvel vind, is dat ze nu de vreemdere projecten kunnen bekijken, omdat ze mainstream projecten zo succesvol waren. Dus komt Ant-Man eraan, en Guardians of the Galaxy, waarin een wasbeer een van de hoofdpersonen is, en dat is gek. En dan is er Doctor Strange.”
Hoewel we hiermee nog geen officiële bevestiging hebben lijkt het toch een zeer serieuze verspreking te zijn. Mocht het waar zijn kunnen we na Ant-Man dus een Doctor Strange-film verwachten in Phase Three van Marvel’s Cinematic Universe. Het zou dan gaan om één van de films in 2016 of 2017. Eerder berichtten wel al dat de Doctor Strange-film groen licht had gekregen, maar toen was nog niets bekend over wanneer de film zou moeten gaan verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren