Tien miljoen Pokémon geruild in Pokémon X & Y

Pokémon X & Y hebben een nieuwe mijlpaal bereikt. Directeur bij GameFreak Junichi Masuda heeft namelijk aangekondigd dat in dit laatste Pokémon-duo er maar liefst al tien miljoen Pokémon wereldwijd geruild zijn. Dit liet hij weten op de Salon Del Manga De Barcelona, de grootste manga- en animeconventie van Spanje.

Deze levende Pokémon-handel is te danken aan het nieuwe Player Search System van X & Y. Door dat systeem is het nu mogelijk met de Wonder Trade-optie om met onbekenden over de hele wereld te ruilen. Pokémon X & Y zijn tot nu toe een stevige vier miljoen keer verkocht over de wereld. Hoevaak ruil jij jouw Pocket Monsters?

 1.   
  crazyshine4722's avatar

  Mijn wonder trade staat nu op 400 , het is leuk om je Pokemon de wereld in te sturen en wie weet krijg je er een hele leuke voor terug.

 2.   
  Daan's avatar

  Ik vind het ook erg verslavend. Die wonder trade is echt een prachtige uitvinding. 🙂

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik vind het wel grappig maar pokemon x ligt al weer in de kast bij mij, heb alles al uitgespeeld en vind het niet leuk zo me pokedex complete te maken ben je te lang mee bezig.
  Ze moeten gewoon aanzetten dat je cheat pokemon mag ruilen ik vind dat z’n onzin, vroeger vond ik het leuk ze allemaal te vangen code vangen en dan trainen tot laatste vorm.

  Nu vind ik er niks meer aan kans dat je ze allemaal krijgt is zo klein, nee the cotta catch them all is er bij mij wel af nu.

 4.   
  Johnmill's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Ik vind het wel grappig maar pokemon x ligt al weer in de kast bij mij, heb alles al uitgespeeld en vind het niet leuk zo me pokedex complete te maken ben je te lang mee bezig.
  Ze moeten gewoon aanzetten dat je cheat pokemon mag ruilen ik vind dat z’n onzin, vroeger vond ik het leuk ze allemaal te vangen code vangen en dan trainen tot laatste vorm.
  Nu vind ik er niks meer aan kans dat je ze allemaal krijgt is zo klein, nee the cotta catch them all is er bij mij wel af nu."

  En precies daarom is dit systeem goed bedacht. Ruilen maar!