Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed 4: Black Flag Multiplayer Features Trailer

Assassin’s Creed 4: Black Flag bevat ook een multiplayer en via deze nieuwe video toon Ubisoft ons wat het spel online allemaal heeft te bieden.

 1.   
  Ghostgamer's avatar

  de multiplayer ziet er goed uit maar er ontbreekt een eigen schip op zee beste gamers vraag aan ubisoft of hoe dan ook dat er zee gevechten mogen komen dan ben je pas een echte piraat en zonder schip ben je niks het spel moet compleet zijn dan is het pas een game dat je van land tot land kunt gaan een alles veroveren toch?wie wil dat nu ni de singleplayer daar zit alles in en de mutiplayer dan?

  kom op ubisoft aub ๐Ÿ™„

 2.   
  Dondonz's avatar

  Ghostgamer schreef, "de multiplayer ziet er goed uit maar er ontbreekt een eigen schip op zee beste gamers vraag aan ubisoft of hoe dan ook dat er zee gevechten mogen komen dan ben je pas een echte piraat en zonder schip ben je niks het spel moet compleet zijn dan is het pas een game dat je van land tot land kunt gaan een alles veroveren toch?wie wil dat nu ni de singleplayer daar zit alles in en de mutiplayer dan?
  kom op ubisoft aub ๐Ÿ™„ "

  klopt, een soort domination waarin je steden kunt veroveren ofzo… dat zou wel vet zijn…
  ๐Ÿ˜†

 3.   
  Johnmill's avatar

  Ze blijven te veel hangen in het eerste multiplayersysteem. Een kleine uitbouw met meer customization is niet meer voldoende. De single player is flink ontwikkeld waar de multyplayer is blijven stilstaan