Patch en Stimulus Package voor GTA Online verschijnen volgende week

GTA Online is inmiddels al ruim een maand beschikbaar, maar helaas is de game nog steeds niet volledig bug-vrij. Dat was voor Rockstar reden om ook het beloofde Stimulus Package, die spelers gratis 500.000 dollar biedt, uit te stellen. De ontwikkelaar wil dit cadeautje pas uitdelen zodra GTA Online volledig naar behoren werkt. Gelukkig komt dat moment inmiddels ontzettend dichtbij en dat betekent dat ook het Stimulus Package niet lang meer op zich laat wachten.

Volgende week komt Rockstar namelijk met patch 1.05. Deze zou de laatste problemen met GTA Online, onder andere een bug die ervoor zorgt dat je progressie verloren gaat, moeten verhelpen. De update zal begin volgende week verschijnen en volgens Rockstar wordt vervolgens aan het einde van de week de eerste 250.000 dollar op onze bankrekeningen bijgeschreven. De ontwikkelaar laat weten:

A big thank you to GTA Online players worldwide for your continued patience and understanding and we will continue to keep you all updated.
Kortom: november wordt een mooie maand voor GTA Online-spelers. Niet alleen zullen we eindelijk de beloofde 500.000 dollar ontvangen, ook het gratis Beach Bum Pack ligt in het vooruitschiet. Genoeg reden om weer eens terug te keren naar Los Santos.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Ze zijn erg laat..

  2.   
    melvintje's avatar

    Inderdaad erg laat, en vooral de stimulus pakketje, ze hadden dan het beste er 750.000 kunnen maken ondanks hij iedere keer uitgesteld is

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Boeiend dat ze laat zijn als ze nu eerst even goed willen testen deze update en niet te snel willen uitgeven, verder wees blij dat je nog iets krijgt.

  4.   
    Supermario's avatar

    Ze kunnen nog we wachten met die 250k aankomende week.De problemen zijn nog steeds niet voorbij en dat zal ook niet zo zijn met de nieuwe update.

  5.   
    Supermario's avatar

    melvintje schreef, "Inderdaad erg laat, en vooral de stimulus pakketje, ze hadden dan het beste er 750.000 kunnen maken ondanks hij iedere keer uitgesteld is"

    Doe maar eens wat moeite voor je geld

  6.   
    D_Dog's avatar

    Verhoog die 500k maar naar 1m ๐Ÿ™„

  7.   
    irapi's avatar

    Veel te laat, 500k is nu al relatief weinig geworden, jammer.

  8.   
    FioranoJC's avatar

    irapi schreef, "Veel te laat, 500k is nu al relatief weinig geworden, jammer."

    Idd. Toen ik het hoorde van die bonus van 250.000 in 2x, dacht ik WOOW. Yes! Eindelijk kan ik dan een duur huis kopen en een leuke auto. Nu denk ik ”oh leuk, maar kan er niet eens een extra Entity XF van kopen” ๐Ÿ˜›

  9.   
    svenysven's avatar

    Ik hoop dat dat geld snel komt, ik slaap nogsteeds in mijn veel te kleine garage.

  10.   
    Fabianb's avatar

    Wees blij dat je uberhaubt een vergoeding krijgt, en ik vind die vergoeding nog altijd best hoog. ๐Ÿ™„

  11.   
    BlastYoBrains's avatar

    Wel erg laat, ja. maar wees blij dat je nog IETS krijgt, normaal is Rockstar zo gierig als ’t maar kan.

  12.   
    thom.seagal's avatar

    terug te keren? ben nooit weg geweest

  13.   
    smokey1971's avatar

    ik dacht al ik krijg weer niks van die poen