Microsoft toont een uur lang Gladiator-modus van Ryse op Twitch

De Gladiator-modus van Ryse: Son of Rome is het co-op gedeelte van de game waarin je als ware gladiatoren grote veldslagen na kunt spelen. In de Gamescom preview van Richard schreven we al eerder over deze modus, maar nu kunnen we ook een uur lang gameplay tonen. Via Twitch heeft Microsoft Studios enkele potjes gespeeld en vele vragen beantwoord.

Hou GamersNET volgende week in de gaten voor meer beelden van Ryse, volgende week zal Microsoft Studios namelijk uitgebreid de singleplayer tonen.

  1.   
    Koen's avatar

    Jammer dat de ontwikkelaars denken dat mensen blijkbaar niet uit bloed bestaan. Bij next-gen mag je toch wel verwachten dat wanneer een tegenstander drie keer wordt doorzeefd door een zwaard hij er iets van een bloedende wond aan overhoudt.

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Koen schreef, "Jammer dat de ontwikkelaars denken dat mensen blijkbaar niet uit bloed bestaan. Bij next-gen mag je toch wel verwachten dat wanneer een tegenstander drie keer wordt doorzeefd door een zwaard hij er iets van een bloedende wond aan overhoudt. "

    Om verschillende redenen is de bloed optie uitgezet tijdens deze stream. In de stream van volgende week staat de bloed optie gewoon aan. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Sa.'s avatar

    R1chardTM schreef, "

    ”Koen” schreef, "Jammer dat de ontwikkelaars denken dat mensen blijkbaar niet uit bloed bestaan. Bij next-gen mag je toch wel verwachten dat wanneer een tegenstander drie keer wordt doorzeefd door een zwaard hij er iets van een bloedende wond aan overhoudt. "

    Om verschillende redenen is de bloed optie uitgezet tijdens deze stream. In de stream van volgende week staat de bloed optie gewoon aan. ๐Ÿ˜‰ "

    Dit is wat je kan verwachten van de Duitse versie geloof ik, dus als je je Xbox One importeert, wees gewaarschuwd ๐Ÿ˜‰

  4.   
    gamepower's avatar

    sdfl schreef, "

    ”R1chardTM” schreef, "[quote=”Koen”].."

    Om verschillende redenen is de bloed optie uitgezet tijdens deze stream. In de stream van volgende week staat de bloed optie gewoon aan. ๐Ÿ˜‰ "

    Dit is wat je kan verwachten van de Duitse versie geloof ik, dus als je je Xbox One importeert, wees gewaarschuwd ๐Ÿ˜‰ [/quote]

    hehe daarom ben ik naar frankrijk getrokken om te pre-orderen ๐Ÿ˜‰
    maar de games zijn regiovrij, dus kun je importeren van waar je wil, maar idd duitse game kunnen wel met censor zitten

  5.   
    Sa.'s avatar

    gamepower schreef, "

    ”sdfl” schreef, "[quote=”R1chardTM”].."

    Dit is wat je kan verwachten van de Duitse versie geloof ik, dus als je je Xbox One importeert, wees gewaarschuwd ๐Ÿ˜‰ "

    hehe daarom ben ik naar frankrijk getrokken om te pre-orderen ๐Ÿ˜‰
    maar de games zijn regiovrij, dus kun je importeren van waar je wil, maar idd duitse game kunnen wel met censor zitten[/quote]
    OOH JA FRANKRIJK!!! Dude, thanks for reminding my! Ik zat al helemaal moeite te doen met engelse games en ponden omrekenen enzo, maar Frankrijk is natuurlijk ook een optie! ๐Ÿ™‚

  6.   
    LesserMagic's avatar

    sdfl schreef, "

    ”gamepower” schreef, "[quote=”sdfl”].."

    hehe daarom ben ik naar frankrijk getrokken om te pre-orderen ๐Ÿ˜‰
    maar de games zijn regiovrij, dus kun je importeren van waar je wil, maar idd duitse game kunnen wel met censor zitten"

    OOH JA FRANKRIJK!!! Dude, thanks for reminding my! Ik zat al helemaal moeite te doen met engelse games en ponden omrekenen enzo, maar Frankrijk is natuurlijk ook een optie! ๐Ÿ™‚ [/quote]
    Let er dan wel op dat het spel meerdere talen ondersteunt. ๐Ÿ˜‰