GN Lunchtip: Op reis door Battlefield 4


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

YouTuber MattTheMusketeer neemt ons mee op een reis door de maps van Battlefield 4. De beste man toont ons de plekken waar de grote gevechten gaan plaatsvinden en dit alles toont hij op de Ultra settings. Even lekker genieten dus!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De jonge jaren van Star Wars.

Eet smakelijk!

  1.   
    Koen's avatar

    Nee bedankt. Ik laat me verrassen 🙂

  2.   
    david_furever's avatar

    Moet ie t wel doen…

  3.   
    R1chardTM's avatar

    david_furever schreef, "Moet ie t wel doen…"

    De video werkt prima, aan onze kant is er niets aan aan de hand. 😉

  4.   
    3333/3333's avatar

    In first person is het waarschijnlijk indrukwekkender, de anti-aliasing laat flink te wensen over als dit ‘ultra’ is. Zal wel met detail/draw distance te maken hebben.