Vervolg op Olympus Has Fallen in de maak

London Has Fallen wordt het vervolg op de film Olympus Has Fallen (2013), zo is vandaag bekend gemaakt. De productie van de film is momenteel nog in een zeer vroege fase maar dat de film er gaat komen is al wel met zekerheid te zeggen. Millennium Films zal de productie en de kosten daarvoor voor haar rekening nemen. Voor de film keren onder andere Gerard Butler, Aaron Eckhart en Morgan Freeman terug.

De film zal zich gaan afspelen rondom de begravenis van de minister president van Engeland. Tijdens deze begrafenis zal er in Londen een terroristische aanslag gepleegd worden. Of onze helden uit het eerste deel deze aanslag moeten verijdelen of juist de gevolgen onder ogen moeten zien is niet bekend. Gezien het verloop van het eerste deel zal het tweede waarschijnlijk het geval zijn.

Katrin Benedikt and Creighton Rothenberger zullen wederom het scenario gaan verzorgen. Zij zullen onder meer een Britse MI6-agent in het verhaal gaan opnemen, wie in de huid gaat kruipen is nog niet bekend. Wel kunnen we melden dat deze zal gaan samenwerken met Mike Banning (Gerard Butler).

De opnames van London Has Fallen staan zullen begin mei 2014 van start gaan, hiermee lijkt het aannemelijk dat de film pas eind 2014 of misschien wel zelfs pas in 2015 in de bioscoop verschijnt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren