Speel komende kerst met Clementine in tweede seizoen The Walking Dead

De comics van The Walking Dead gaan als warme broodjes over de toonbank, de tv-serie is mateloos populair en vorig jaar behaalde Telltale met de episodische game ook een groot succes. Hoog tijd dus voor het tweede seizoen van het spel. Gelukkig heeft Telltale deze zojuist officieel uit de doeken gedaan.

In het tweede seizoen van Telltale’s The Walking Dead spelen we met de jonge meid Clementine. Gamers van het eerste seizoen hebben haar al van vele gevaren moeten beschermen en dit keer moet de dame meer voor haar zelf gaan zorgen. De eerste episode zal nog voor de komende kerst verschijnen. De overige vier episodes verschijnen daarna telkens tussen de vier en zes weken na elkaar.

Het tweede seizoen zal natuurlijk weer vol met keuzes zitten en jouw keuzes uit het eerste seizoen hebben een groot effect op het nieuwe verhaal. De gemaakte keuzes in de 400 Days DLC hebben in mindere mate invloed op het verhaal, maar hebben wel degelijk effect op de komende gebeurtenissen. Het is echter niet verplicht om de eerdere episodes gespeeld te hebben. Net zoals het eerste seizoen kunnen we op de Xbox 360, PlayStation 3, pc, PlayStation Vita, Mac en iOS met de game aan de slag. Voor de pc en Mac kan het spel nu al in de pre-order worden gezet en komt later een verzamel DVD uit. Het lijkt er niet op dat Telltale al met next-gen versies bezig is.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Daan's avatar

    Awesome! Was/ben erg enthousiast over season 1, dus laat 2 maar gauw komen. ๐Ÿ™‚

  2.   
    soldierarjan's avatar

    waarom brengen ze het nou niet ook gelijk op de vita uit. heb seizoen 1 net uitgespeeld op vita en wil ik seizoen 2 ook wel op spelen.

  3.   
    R1chardTM's avatar

    soldierarjan schreef, "waarom brengen ze het nou niet ook gelijk op de vita uit. heb seizoen 1 net uitgespeeld op vita en wil ik seizoen 2 ook wel op spelen."

    Excuus nieuwtje is aangepast. Seizoen 2 komt ook spoedig naar de Vita. ๐Ÿ˜‰

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Hopelijk brengen ze de game dan ook snel uit op Xbox360 Disc. Heb ook erg genoten van het eerste seizoen, maar ik heb een hekel aan cliffhangers dus ik wacht totdat de hele game op disc verkrijgbaar is.

    Trouwens zit ze nou tegenover Glenn op foto 4?

  5.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Beste nieuws van deze maand! ๐Ÿ˜€