Concept art Star Wars 1313 maakt annuleren Boba Fetts avontuur extra pijnlijk

Voor Star Wars-fans is 2013 niet een heel fijn jaar geweest, want het annuleren van de veelbelovende game Star Wars 1313 kwam voor velen als een mokerslag. De game had een geweldig avontuur met Boba Fett kunnen worden, maar door de overgang van LucasFilm naar Disney werd de ontwikkeling van de game helaas geschrapt.

Vandaag duikt weer eens wat concept art op van de game. Schitterende, sfeervolle beelden van een heerlijk Boba Fett-verhaal in wording, met dank aan concept artist Gustavo Mendonca. Helaas lijkt het er sterk op dat Star Wars 1313 nooit het levenslicht zal zien, of een uitgever annex ontwikkelaar moet bij Disney aankloppen om het project over te nemen. Maar of dat ooit gaat gebeuren…

Geniet en huil mee met onderstaande afbeeldingen van wat Star Wars 1313 had kunnen worden.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  *Zucht* wat een eeuwige ZONDE!

  Shame on you Disney, SHAMEEEEE!! 😥

 2.   
  Tadao's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "*Zucht* wat een eeuwige ZONDE!
  Shame on you Disney, SHAMEEEEE!! 😥 "

  Shame on Lucas* vooral. Ze hadden ook gewoon nee kunnen zeggen tegen Disney. Maar ja, bij een project wil je als publisher wss van begins af aan wat te zeggen hebben/bij zijn. Hoe dan ook het blijft dood zonde

 3.   
  irapi's avatar

  Echt heel zonde, gelukkig komt battlefront 3 eraan, en ik heb vetrouwen in Dice :).

 4.   
  Sa.'s avatar

  Neeeeee!!! De graphics die deze game had was hét voorbeeld van Next-Gen voor mij! 😥 😥 😥

 5.   
  fdennis's avatar

  Erg jammer maar er moet toch wel een goeie reden zijn waarom deze is geannuleerd en ook niet overgenomen door een andere studio. Misschien is het allemaal niet zo geweldig dan als het lijkt. Sleeping Dogs werd uiteindelijk ook overgenomen van Activision door Square Enix.

 6.   
  ShadyXL's avatar

  fdennis schreef, "Erg jammer maar er moet toch wel een goeie reden zijn waarom deze is geannuleerd en ook niet overgenomen door een andere studio. Misschien is het allemaal niet zo geweldig dan als het lijkt. Sleeping Dogs werd uiteindelijk ook overgenomen van Activision door Square Enix. "

  Ja, maar Sleeping Dogs was eigenlijk True Crime. Ik verwacht niet dat de naam gaat veranderen als Star Wars 1313 überhaupt overgenomen wordt door iemand anders.

 7.   
  firehopper211's avatar

  Gast, hoe vet had dit wel niet kunnen wezen! 🙁

 8.   
  FishHookz's avatar

  Deze beelden heb ik een maand geleden al gezien…

 9.   
  fabiankok's avatar

  Het blijft echt verschrikkelijk zuur. Zoveel potentie zat erin, vooral na al die mediocre star wars games van de laatste tijd.

  NAJA! Batllefront komt ipv deze eraan, eens zien wat dice daar van bakt ^^

 10.   
  )GN(-Erik's avatar

  Jammer, want ik had wel willen zien hoe hij nou van het blauwe armor naar het groene armor van de oudere films veranderde. 😉