Pacific Rim 20 november op Blu-Ray en DVD

De, zoals ze het zelf noemen, bombastische film Pacific Rim verschijnt op 20 november aanstaande op Blu-ray, 3D Blu-ray en DVD. Dit heeft Warner Bros. ons vanmorgen laten weten. De twee Blu-ray uitgaven bevatten naast de film een tiental indrukkende bonusmaterialen.


De film gaat over de Kaiju, het legioen zeemonsters dat uit de zee was opgestaan. Zij begonnen jaren geleden een oorlog die sindsdien niet alleen miljoenen levens, maar ook alle hulpbronnen ter wereld heeft vernietigd. Alles lijkt verloren nu de ‘Jaegers’, de enorme robots die gebouwd waren om de invasie tegen te gaan, hen niet konden verslaan. Totdat oud-piloot Raleigh Becket (Charlie Hunnam) en de onervaren rekruut Mako Mori (Rinko Kikuchi) een oude Jaeger opduiken en deze leren te gebruiken. De Jaeger kan alleen bestuurd worden door twee piloten, die ieder een hersenhelft van de Jaeger vormen en een neurologische verbinding aangaan door hun gedachten samen te voegen. Samen vormen zij de laatste hoop op de redding van de mensheid tegen de niet te stoppen Apocalyps.

Pacific Rim zit boordevol adrenaline en verbluffende special effects van de gevierde regisseur Guillermo del Toro (o.a. bekend van Hellboy (2004), Pan’s Labyrinth (2006) en Don’t Be Affraid of the Dark (2010)). Zoals gezegd liggen de Blu-ray, 3D Blu-ray en DVD van Pacific Rim vanaf 20 november in de winkel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren