Rockstar geeft meer details vrij over aankomende content voor GTA Online

Rockstar heeft zojuist een persbericht de deur uit gedaan waarin de ontwikkelaar meer details geeft over een groot aantal nieuwe content, zoals het GTA Online Stimulus Package en de aankomende gratis downloadable content genaamd The Beach Bum Pack. Het Stimulus Package is de eerder aangekondigde vergoeding die Rockstar spelers van GTA Online wil geven voor hun geduld: een half miljoen in-game dollars om de serverproblemen te doen vergeten. Volgens het persbericht krijgen spelers die in de maand oktober de game gespeeld hebben, volgende week de eerste helft van deze vergoeding.

Het Beach Bum Pack bevat nieuwe (strandgerelateerde) voertuigen, missies en uitdagingen, voor zowel GTA Online als de Story Mode. Dit gratis, downloadbare pakket voegt verder nog een groot aantal nieuwe manieren om je voertuigen en jezelf te ‘customizen’. Volgens Rockstar verschijnt deze DLC ergens in ‘early November’ al. Dat is al een stukje beter dan de vorige voorspelling van Rockstar: gewoonweg ‘in November’.

Verder spreekt Rockstar nog over de Content Creator, die spelers de mogelijkheid geeft om hun eigen Deathmatches en Races te verzinnen. Deze laat echter wat langer op zich wachten, want volgens het persbericht verschijnt deze nieuwe content pas ‘ergens’ tijdens de herfstperiode.

Komende maand start Rockstar ook met iets wat ze zelf de ‘Grand Theft Auto Online Social Club Event Weekends’ noemen. Die naam mag misschien wat korter, maar het idee erachter is niet verkeerd. Gedurende deze weekenden kunnen spelers die lid zijn van Rockstars Social Club namelijk een aantal gave bonussen verwachten. Zo zullen er limited-edition ‘In-Game Crate Drops’ zijn, waarin je zeldzame GTA Online gear kan vinden. Verder zal er tijdens deze weekenden ook veel korting gegeven worden op in-game aankopen. Op de ‘Events’-pagina van de Social Club zullen verdere aankondigingen voor deze weekenden volgen, met natuurlijk ook aanwijzingen waar je zoal speciale content kunt vinden.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    1 miljoen? Volgens mij was het toch echt 500.000 ๐Ÿ˜›

  2.   
    Tom's avatar

    Goldcobra schreef, "1 miljoen? Volgens mij was het toch echt 500.000 :P"

    Excuses, ik krijg net van de redactie te horen dat het inderdaad in totaal $500.000 is, en dat je dat dan in twee beurten krijgt.

  3.   
    GamerJaime's avatar

    Wel mooi dat die DLC Pack met nieuwe missies gratis is! Ik was er al bang voor dat ik voor nieuwe content/missies moest gaan betalen. Ik vrees er wel voor dat dit misschien in de toekomst wel het geval zal zijn…

  4.   
    Remco_MUFC's avatar

    Is er ook informatie beschikbaar gekomen over mogelijke Heists/Bankovervallen die je Online kan doen? ๐Ÿ™‚

  5.   
    D_Dog's avatar

    “Dit gratis, downloadbare pakket voegt verder nog een groot aantal nieuwe manieren om je voertuigen en jezelf te ‘customizen'”

    Hmm… IK WIL HYDRAULICS ONDER MIJN LOWRIDER! ๐Ÿ˜ฎ
    ik hoop ook dat ze komende maanden heel wat meer interiors maken, en mansions/huizen die je kan kopen ipv de appartementen die we nu hebben.

  6.   
    melvintje's avatar

    ik hoopte eerlijk dat we 1M kregen ondanks de vergoeding al weer uitgesteld was