World of Tanks wint voor tweede keer een Golden Joystick

De Nederlandse divisie van Wargaming heeft zojuist middels een persbericht gemaakt dat World of Tanks vandaag tot “Best Online Game of the Year” is vernoemd tijdens de Golden Joystick Awards 2013 in Berlijn. Dat is inmiddels de tweede Golden Joystick die World of Tanks in de wacht sleept. Vorig jaar viel de free-to-play hit ook al in de prijzen in de categorie “Best MMO of the Year”. Victor Kislyo, CEO van Wargaming reageerde op de overwinning van dit jaar:

This second victory for World of Tanks at the Golden Joystick Awards wouldn’t be possible without our passionate and vocal World of Tanks community,” zei Victor Kislyi, CEO van Wargaming. “We’re extremely grateful to our players for their continued support and their personal involvement.
De tweede en derde plek zijn voor respectievelijk League of Legends en Dota 2. Vinden jullie de plaatsing van World of Tanks op de eerste plek terecht?

  1.   
    triggermike's avatar

    ik wacht gewoon lekker op de winnaar van volgend jaar. war thunder ground forces 😉

  2.   
    irapi's avatar

    Nope, ik zie de lol er niet van in, doe mij dan maar dota van deze drie :).

  3.   
    ronineter's avatar

    Geweldig! Nu heb ik straks een T7 Armoured car in World of Tanks met M2 Browning als wapen. 😛 🙄

  4.   
    WoKingNL's avatar

    triggermike schreef, "ik wacht gewoon lekker op de winnaar van volgend jaar. war thunder ground forces 😉 "

    I really doubt that, als WoT niet wint acht ik de kans dat een andere online game wint groter dan war thunder. Hun playerbase is nog te klein en denk niet dat die snel genoeg zal groeien in een jaar. 😛