GTA Online-vergoeding uitgesteld

Na de launch van GTA Online op 1 oktober waren er voor een lange tijd flink wat problemen voor de meeste gamers. Na een week gaf Rockstar aan dat het voor alle GTA Online-spelers een kleine vergoeding heeft. Iedereen die in de maand oktober GTA Online speelt, krijgt een vergoeding van 500.000 dollar in deze online modus.

De eerste storting had vorige week plaats moeten vinden, maar Rockstar besloot dit op de valreep uit te stellen naar deze week. Nu blijkt dat ook dit streefdoel niet gehaald wordt, omdat Rockstar nog steeds bezig is een aantal bugs te verhelpen. Het bedrijf wil pas vergoedingen uitdelen wanneer alle spelers zonder problemen kunnen spelen.

Het is niet bekend wanneer de vergoeding precies zal worden uitgedeeld. Wel wil Rockstar iedereen bedanken voor zijn geduld.

  1.   
    Kimixi's avatar

    En terecht, kom alweer niet Online. Dan wel dan niet ๐Ÿ™

  2.   
    Free Roamer's avatar

    Doe er dan maar 250.000 gta dollar bij ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Aww ๐Ÿ™ En bedoelen ze met ”deze week” trouwens echt deze week, of volgende week?

  4.   
    Dynastickiller's avatar

    Wacht maar ff ja ik kan sinds kort online en mn geld verdwijnt soms dus een half miljoen wil ik niet verliezen:)

  5.   
    D_Dog's avatar

    Vorige week? deze week? volgende week? Hmm.. jaja. ๐Ÿ˜•

  6.   
    defjam's avatar

    Heb echt nergens last van kan altijd online, raak niks kwijt en ik kan altijd wel een mssie of race of iets dergelijks joinen zonder problemen. Ik speel op een xbox360.

  7.   
    DexMax's avatar

    Het is niet zo dat ik sta te springen voor die $500.000, dat kan je als je een paar avonden speelt ook wel verdienen ๐Ÿ™‚

    Ik moet wel zeggen dat online het vaker niet dan wel doet.

  8.   
    Sa.'s avatar

    defjam schreef, "Heb echt nergens last van kan altijd online, raak niks kwijt en ik kan altijd wel een mssie of race of iets dergelijks joinen zonder problemen. Ik speel op een xbox360. "

    Jup, bij mij ook! Maar moet je maar eens letten op de plek net boven je mini-map. Daar staat soms “SAVING FAILED ROCKSTAR SERVERS UNAVAILABLE”. Je kan dan gewoon doorspelen maar de online auto-save staat dan dus even uit. Meestal doet hij het 2,3 minuutjes later wel weer. Maar moet je voorstellen dat je net een moeilijke missie hebt gedaan en het spel afsluit omdat je geen zin meer hebt, dan ben je dus geld “verloren”. Vandaar dat men dat hier en daar zegt. ๐Ÿ˜‰

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik speel al sinds donderdag de 3de, 2 dagen naar release van GTA Online. Ik heb sinds toen geen problemen meer gehad..

    Het enige wat ik soms heb, dat saving even de connectie verliest. Maar zoals hier boven wordt aangegeven, duurt dat meestal 2 รก 3 minuten en dan is het weer verholpen.

    Als je nog veel problemen hebt, raad ik even aan om alle fixs goed door te nemen en te proberen…

  10.   
    samlinders's avatar

    Als je nog niet online kan is het misschien een idee om deze tutorial te volgen. Zo heb ik het uiteindelijk voor elkaar gekregen!
    http://www.youtube.com/watch?v=N9iIf7oy5Uo