Assassin’s Creed 4 en Watch Dogs hebben half jaar lang PlayStation-exclusieve DLC

Assassin’s Creed 4: Black Flag en Watch Dogs krijgen beide voor een periode van zes maanden DLC die exclusief is voor PlayStation-platformen. Dit blijkt uit een PlayStation 4 promotievideo, waarin de diverse exclusieve games en content centraal staan.

Bij de beelden van Assassin’s Creed 4 en Watch Dogs is een klein onderschrift te zien, waarin vermeld staat dat de DLC voor deze games een half jaar lang exclusief is voor de PlayStation-versies. Eerder was al naar buiten gebracht dat Sony enkele deals had gesloten om content exclusief naar de PlayStation te brengen, al was het tot dusver nog onbekend voor hoe lang de content exclusief zou zijn.

Overigs bevat de Europese versie van onderstaande video niet het bewuste onderschrift, maar de kans lijkt groot dat de deals overal hetzelfde zullen zijn. Het wachten blijft op een formele aankondiging omtrent de exclusieve DLC.

  1.   
    Rudizo18's avatar

    en nog steeds blijf ik Microsoft trouw <3

  2.   
    Daan's avatar

    Gaaf! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  3.   
    OllieDenZotn's avatar

    Jammer!
    Maar aangezien ik voor beiden toch wacht tot de Xone, zal het zo lang niet meer duren vooraleer wij er ook aan de slag mee kunnen

  4.   
    spacebuster's avatar

    Heb toch wel problemen met het feit dat een uitgever zich laat verleiden om dlc exclusive voor een bepaalde console uit te brengen. Ze doen eigenlijk de gamers die net die console niet hebben te kort, het lijkt dat ze die groep gamers ” minder” belangrijk vinden. Slechte zaak vind ik. Als je een game op meerdere platformen uit brengt moet je geen verschil maken.

  5.   
    D_Dog's avatar

    Ik heb echt een schijthekel aan die exclusieve onzin. ๐Ÿ™„

  6.   
    tijn80's avatar

    spacebuster schreef, "Heb toch wel problemen met het feit dat een uitgever zich laat verleiden om dlc exclusive voor een bepaalde console uit te brengen ze doen eigenlijk de gamers die net die console hebben te kort het lojkt dat ze die groep minder belangrijk vinden."

    Sony betaald in dit geval een aanzienlijk bedrag aan Ubisoft om de content (tijdelijk) exclusief voor de PS4 te krijgen. Dit doen ze gewoon om hun console aantrekkelijker te maken. Zeker nu de 2 consoles relatief dicht op elkaar gelaunched worden, kan dit mensen aansporen om toch een playstation te kopen.

  7.   
    Fabianb's avatar

    D_Dog schreef, "Ik heb echt een schijthekel aan die exclusieve onzin. ๐Ÿ™„ "

    Wen er maar aan, zolang de gene die het voor het zeggen hebben bedrijven zijn die winst willen maken.

  8.   
    Jesitim's avatar

    Lang leve het Kapitalisme… Ik persoonlijk vind dit toch oneerlijk, iemand die liever met Xbox speelt krijgt dqn niet die exclusieve content… ๐Ÿ˜•

  9.   
    Goldcobra's avatar

    Een half jaar?! Ik koop beide games sowieso wel voor mijn PS4, maar ik weet hoe lullig dit voelt voor Xbox en PC gamers (ik vond het zelf ook zwaar kut toen al die skyrim dlc zo uitgesteld werd voor de ps3)

  10.   
    Goldcobra's avatar

    Sorry dat ik er nog n bericht bij moet doen (op de app werkt het reageren en bewerken etc niet echt), maargoed, wat ik wilde zeggen:

    ”Rudizo18″ schreef, "en nog steeds blijf ik Microsoft trouw <3"

    Niet doen. Nooit "trouw blijven" aan een miljardenbedrijf. Gewoon kopen wat op dat moment het beste is. Het enige wat zij willen is geld, en wat anderen daar van vinden kan ze geen reet schelen (tenzij het ze geld kost). En nee, ik heb het niet alleen over Microsoft. Ik bedoel ook bedrijven als Sony, Apple, Samsung etc.

  11.   
    Moodey's avatar

    good job sony.. t zijn beide topgames