Titanfall verschijnt maart volgend jaar en krijgt Collector’s Edition

Sony heeft voor de PlayStation 4 Killzone: Shadow Fall als belangrijke shooter op het menu staan en Microsoft gaat onze schietlust via Titanfall laten botvieren. Van Killzone weten we dat het een launch titel is op Titanfall moeten we iets langer wachten. Respawn Entertainment en Electronic Arts hebben ons gelukkig eindelijk de releasedatum van hun game laten weten. Titanfall verschijnt namelijk 13 maart 2014. Vince Zampella, een van de makers van Call of Duty en medeoprichter van Respawn Entertainment, is erg blij met de populariteit van het spel.

Sinds we de game in juni hebben aangekondigd, zijn we overdonderd door de reacties op Titanfall. De feedback die we krijgen van fans uit de hele wereld is een belangrijke drijfveer voor ons team en motiveert ons om in maart een ervaring af te leveren die aan alle hoge verwachtingen voldoet.
Naast de aankondiging van de releasedatum heeft EA ook laten weten dat er een Collector’s Edition van Titanfall zal verschijnen. Deze editie wordt voor de prijs van tussen de €250 en €300 geleverd met een handgemaakt Titan Atlas beeldje, een 190 pagina’s tellend artbook en een Titan Atlas poster. Het beeldje is 45 centimeter hoog en heeft ledverlichting.

We hopen natuurlijk dat de Xbox One volgend jaar 13 maart ook in de Benelux te koop is om Titanfall direct van voor te achter uit te kunnen proberen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    djTheHague's avatar

    Dat wordt sparen, wat een verschrikkelijk gaaf beeld!

  2.   
    Daan's avatar

    djTheHague schreef, "Dat wordt sparen, wat een verschrikkelijk gaaf beeld!"

    Inderdaad!!!!

  3.   
    Hitman047's avatar

    Plaatje van de andere kant.

    Hij is wel ontzettend tof.

    En ontzettend duur…

    Ik betwijfel of ik het er voor over ga hebben. 😳

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Call of Duty was tot nu toe record houder als het ging om dure SE/CE maar deze is idd wel ERG duur zeg!
    Vind het zeer overpriced na mijn mening.

    Daar kun je gewoon 3 volle console games van kopen! 😮

  5.   
    Sa.'s avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Call of Duty was tot nu toe record houder als het ging om dure SE/CE maar deze is idd wel ERG duur zeg!
    Vind het zeer overpriced na mijn mening.
    Daar kun je gewoon 3 volle console games van kopen! 😮 "

    Je hebt inderdaad wel een punt, een collectors edition mag wel wat meer kosten vind ik, maar als je in de prijsklasse 3 á 400 euro gaat zitten, betwijfel ik toch of mensen het er wel voor over hebben. Zeker gezien het feit dat dit een nieuwe IP is.

  6.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Daar koop je gewoon een console voor zeg.. Belachelijke prijs.

  7.   
    fdennis's avatar

    De game zelf trekt mij totaal niet maar deze collectors editie is wel echt heel mooi. Vind 250 tot 300 wel een beetje teveel van het goede. 150 maximaal hoor.

  8.   
    OllieDenZotn's avatar

    250-300 euro is toch wel verschrikkelijk veel geld hoor! 😮

  9.   
    WorldGamer's avatar

    Jemig! 😮