Assassin’s Creed-film gaat er zeker komen, aldus Michael Fassbender

We weten al langer dat er een film omtrent Assassin’s Creed in de planning staat, maar het proces verloopt klaarblijkelijk niet zoals zou moeten. De film is alsmaar vooruit geschoven, maar als het aan Michael Fassbender ligt, de acteur die Desmond Miles zal vertolken, zal de film er zeker gaan komen.

Fassbender zegt dat hij op het script wacht, dat officieel is geschreven door Michael Lesslie en nu wordt aangepast door Wolverine-scenarioschrijver Scott Frank. Het script is dus in ontwikkeling en Fassbender is er zeker van dat de Assassin’s Creed-film in mei 2015 in de bioscopen zal draaien.

That’s definitely happening. We’re just developing the script at the moment. I’d heard of it but had never played the game. I don’t have a video game player … that’s not what they’re called.
De acteur heeft ooit van de gamereeks gehoord, maar nooit gespeeld. Hij meldt dat hij geen ‘videogamespeler’ heeft, hoewel hij lachend zegt dat ze zo niet worden genoemd. Michael Fassbender vindt het verhaal van het herleven van herinneringen interessant, nadat hij met Ubisoft in gesprek is geweest.
I met up with the guys from Ubisoft and they told me the story behind it, and I thought it was very interesting — the idea of reliving memories.

  1.   
    giano's avatar

    nice ga ik zeker heen

  2.   
    Remco_MUFC's avatar

    Hebben ze deze Series nog niet genoeg uitgemolken?

  3.   
    Hillianii's avatar

    Ben erg benieuwd!

    En ja iedereen vind het herleven van herinneringen interessant toch 🙄

  4.   
    Jesitim's avatar

    Ik weet niet of dit wel zo leuk gaat worden als de games… In de games heb je een gigantische vrijheid, maar die kan je gewoon niet hebben in een film. En dat was een van de leukste elementen van AC.

  5.   
    FishHookz's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Hebben ze deze Series nog niet genoeg uitgemolken? "

    Dit staat al heel lang gepland en als Fassbender erin zit kan het niet verkeerd gaan 😉 Maar ben het wel met je eens dat de games achteruit gaan…

  6.   
    OllieDenZotn's avatar

    Hier ben ik wel benieuwd naar. Het kan een zeer mooie film worden

  7.   
    Sympharion's avatar

    Remco_MUFC schreef, "Hebben ze deze Series nog niet genoeg uitgemolken? "

    Nee.

  8.   
    smokey1971's avatar

    ga hem zeker downloaden