Hero Mode in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds?

Één van de paradepaardjes van de remake van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD was uiteraard de nieuwe Hero Mode. Een modus waarin monsters je veel meer schade toebrengen en je minder hartjes vindt om jezelf te regeneren. Nu zal de aankomende game in de franchise, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, mogelijk ook wel eens zo’n toevoeging bevatten.

In een gesprek met de Duitse gamesite Gameswelt heeft Eiji Aonuma, de producer van de The Legend of Zelda-serie, losgelaten dat A Link Between Worlds misschien ook wel zo’n modus heeft. De gamesite publiceerde het volgende:

Games World had the opportunity to speak to Eiji Aonuma, producer of The-Legend-of-Zelda series, for a new interview. In the course of the conversation Aonuma has revealed that A Link Between Worlds will provide a higher level of difficulty after the first playthrough.
Net als The Wind Waker HD lijkt dus ook deze 3DS Zelda-game de uitdaging op te zoeken. Zie jij dit als een gewenste toevoeging of speel je een Zelda-game maar eenmaal? Laat het hieronder in de reacties weten.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Ik speel Zelda games altijd het liefst om het verhaal, verkennen en verzamelen. Ik hou wel van een sterke uitdaging, maar ik wel er altijd door heen komen om alles op gang te houden.