Naughty Dog maakt geen PlayStation 4-port van The Last of Us

Naughty Dog heeft laten weten dat er geen plannen zijn om de PlayStation 3-topper The Last of Us naar de PlayStation 4 te porten. Eric Monacelli, community manager van Naughty Dog, was hier behoorlijk duidelijk over op het PlayStation Blog. Toen een fan vroeg of een PS4-port tot de mogelijkheden behoort, antwoordde Monacelli kort maar krachtig: “We have no plans to do that”.

The Last of Us verscheen afgelopen zomer voor de PlayStation 3 en werd door de media en gamers vol enthousiasme onthaald. De survival-actiegame kreeg er gisteren nog wat verse mappen bij voor de multiplayer in de vorm van het Abandoned Territories Map Pack. In december of januari wordt nog extra content voor de singleplayer verwacht.

Naughty Dog werkt volgens de geruchten met een groot team aan een nieuwe PlayStation 4-game. Veel mensen gaan er al vanuit dat dit een nieuwe Uncharted zal zijn.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Maar de game kun je toch wel opnieuw downloaden op de Playstation 4 via Gaikai.

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Begrijpelijk. Laat de ontwikkelaar maar lekker aan een PlayStation 4-game werken. The Last of Us ziet er al goddelijk uit op de PlayStation 3.

 3.   
  assassin_MKA's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Maar de game kun je toch wel opnieuw downloaden op de Playstation 4 via Gaikai. "

  Hopelijk zonder problemen via Gaikai dan. Ik wil het heel graag spelen op PS4, want heb geen PS3.