Civilization V Scrambled Continents map pack uitgebracht

Goed nieuws voor turn-based RTS-liefhebbers, want Civilization V heeft er weer een verse uitbreiding bij. Na grote releases als Gods & Kings en Brave New World is het nu weer tijd voor een map pack, genaamd Scrambled Continents.

Dit pakket bevat locaties die echt bestaan, waarbij de inrichting van een map elke keer dat je een nieuw spel start verandert. Dit alles zorgt in feite voor ontzettend veel nieuwe mappen om te gebruiken. De mappen bestaan uit Afrika, Oost-Azië, Noord en Zuid-Amerika, West-Europa, het Midden-Oosten, Antarctica, Oceanië en een map die alle continenten bevat.

Het Scrambled Continents map pack is voor 4,99 dollar te downloaden via Steam.

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    De huidige manier van geld verdienen op CIV 5 is nu het basis spel verkopen voor een schijntje en daarna geld verdienen op alle DLC die ze verkopen, bijna als een free to play title dus.

    EDIT: voor degene die de nederlandse prijs willen weten: De mappack kost in nederland €4,50

  2.   
    Jesitim's avatar

    Voor een paar maps, hoe realistisch ze ook zijn, betaal ik geen geld… Dat gaat over de streep voor mij…

  3.   
    fabiankok's avatar

    Ik vraag me vooral af of het locked-maps zijn, waarin je niet ‘rond de wereld’ kan. Zegmaar meer als een AoE map. Dat heb ik gemerkt bij andere maps die gespitst zijn op continenten/werelddelen, en vond het LOEI-irritant.

    Verder een geweldige game, en deze map-packs zijn.. njeh, totaal overbodig imo 😆

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    fabiankok schreef, "Ik vraag me vooral af of het locked-maps zijn, waarin je niet ‘rond de wereld’ kan. Zegmaar meer als een AoE map. Dat heb ik gemerkt bij andere maps die gespitst zijn op continenten/werelddelen, en vond het LOEI-irritant.
    Verder een geweldige game, en deze map-packs zijn.. njeh, totaal overbodig imo 😆 "

    Het zijn locked maps

  5.   
    fabiankok's avatar

    GENERAL_DS schreef, "

    ”fabiankok” schreef, "Ik vraag me vooral af of het locked-maps zijn, waarin je niet ‘rond de wereld’ kan. Zegmaar meer als een AoE map. Dat heb ik gemerkt bij andere maps die gespitst zijn op continenten/werelddelen, en vond het LOEI-irritant.
    Verder een geweldige game, en deze map-packs zijn.. njeh, totaal overbodig imo 😆 "

    Het zijn locked maps"

    Ah, thanks voor het vertellen! Die laten we dus falikant links liggen