X-Men Days of Future Past komt mogelijk in 48fps

Momenteel zijn de opnames van X-Men: Days of Future Past in volle gang. Regisseur Bryan Singer werkt met zijn crew hard om de film op tijd af te krijgen voor de release in mei volgend jaar. Singer zou de film mogelijk opnemen in High Frame Rate (HFR), hiermee zou de regisseur Peter Jackson achterna gaan wie vorig jaar The Hobbit: An Unexpected Journey in HFR opnam.

Het is helaas nog niet met zekerheid te zeggen, meet de nieuwe X-Men-film zal volgend jaar dus wellicht in 48fps (Frames Per Second) te zien zijn. Eerdere berichten, waarin werd beweert dat de film gewoon in 24fps werd opgenomen zouden hiermee ontkracht worden. Een bron van AICN stelde het volgende:

DoFP is opgenomen in HFR en zal uitgebracht worden in 48 FPS. De filmmakers hebben het slim gespeeld, vanwege de negatieve reactie op de technologie toen The Hobbit uitkwam, maar zijn weg van de resultaten en staan daarom achter de keuze de film in high frame rate uit te brengen.
In een eerder interview liet Bryan Singer nog weten dat de film zou worden opgenomen in 3D met 24fps, let wel, dit interview vond plaats voordat de opnames van de film van start waren gegaan. Voorlopig blijft het dus nog even speculeren of de film daadwerkelijk in 48fps gaat draaien of dat de film alleen met de normale 24fps te zien zal zijn.

X-Men: The Days of Future Past is in mei 2014 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren