Nieuwe screenshots Lightning Returns: Final Fantasy XIII tonen Vanille

“Vanille”… alleen bij het horen van die naam loopt het water ons al in de mond. Het is dan ook mooi om te vernemen dat deze dame haar opwachting maakt in Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

Oerba Dia Vanille, die we eerder zagen in Final Fantasy XIII, keert terug en neemt onder andere haar Crescent Moon-, Strider- en Paladin-kostuums mee. Onderstaande screenshots geven ons alvast een voorproefje.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Chi.exe's avatar

  Had er al over gelezen een paar dagen geleden. Toch fijn om het weer te zien. Ben zeer blij dat Vanille weer terug is, net als Fang en de rest. Nieuwe costumes voor Lightning zien er ook goed uit. Vooral die paarse jurk staat wel bij haar elegantie.

 2.   
  Leukste's avatar

  Chi.exe schreef, "Had er al over gelezen een paar dagen geleden. Toch fijn om het weer te zien. Ben zeer blij dat Vanille weer terug is, net als Fang en de rest. Nieuwe costumes voor Lightning zien er ook goed uit. Vooral die paarse jurk staat wel bij haar elegantie."

  Ja die costumes zien er zeker goed uit. Ook de wijze waarop ze min of meer de paradigms van de vorige 2 vervangen pakt goed uit naar mijn mening. Heb hem al een lange tijd geleden gepre-ordered bij de gamemania.

  Hoor nog steeds over de verscheidene websites hoe slecht mensen de FF XIII reeks vinden/vonden.
  Nou ik vermaak mij er prima mee en heb de eerste 2 van de reeks (FF XIII en FF XIII-2) platinum trophies op de ps3.
  Dus dan mag deze ook zeker niet ontbreken na zoveel positiefs wat ik gezien heb.