Ik zie Assassin’s Creed graag in Egypte, aldus Black Flag-director

De nieuwste installatie uit de Assassin’s Creed-franchise ligt nog niet eens in de winkel of er wordt al gesproken over toekomstplannen. Redelijk logisch en Ashraf Ismail, game director van Assassin’s Creed IV: Black Flag, doet dan ook een uitspraak voor een eventuele versie na dit deel. Hij heeft immers een verlangen met Assassin’s Creed het Egypte te verkennen.

I would say one of the best things we have going for us is how we can play with history. History is something that is rooted in all of us; we all have a deeper connection to it. So there’s a lot of interesting periods and time places we haven’t been to that I would to see.
Ubisoft heeft een jaarlijkse release voor Assassin’s Creed, dus er is genoeg ruimte voor periodes en settings. Ismail zegt dat ze bij het bedrijf goed kunnen spelen met geschiedenis en dat ze er een diepe connectie mee hebben. Hij heeft daarom meerdere ideeën over plekken waar Assassin’s Creed zich af zou kunnen gaan spelen. Eén daarvan is dus het oude Egypte, wat hij een geweldige tijdsperiode vindt en ze hebben één goed argument om daar eventueel naartoe te kunnen: de Animus.
I’m not saying we are going there. But one day I would love to explore Egypt as a setting for this game. Ancient Egypt could be a really cool place. We have a really cool explanation for how we can do this, and it is with this Animus device that allows us to go to anytime in history.
Daarnaast zal Ubisoft niet snel het heden overboord gooien, aangezien drie tot vijf uur gameplay buiten de Animus speelbaar is in Black Flag. Gamers waren tevens verrast dat het bedrijf met Assassin’s Creed IV weer terug in de tijd gaat, na de Amerikaanse revolutie in Assassin’s Creed III. Ubisoft heeft nooit gezegd altijd maar vooruit in de tijd te gaan met de reeks. Er is altijd plek en ruimte weer de verre geschiedenis op te zoeken, ze hebben immers de Animus tot hun beschikking.

De uitspraak van Ashraf Ismail betekent niet dat Assassin’s Creed in een volgend deel per se naar Egypte vertrekt. Hij vindt het zelf alleen een erg toffe setting. Jullie ook?

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Zal vast niet meer gebeuren, het einde van Assassin’s Creed stond toch al vast en het lijkt me zeer waarschijnlijk dat we na Black Flag naar het land van de farao’s gaan.

    Al moet ik zegen dat het me een leuk concept lijkt om in die tijdperk te gaan.

  2.   
    Ghostgamer's avatar

    ja naar egipte zou geweldig zijn dat is zo weer is iets anders wie weet komen we ramses en mozes tegen 😛

  3.   
    Jesitim's avatar

    Ik hoop eerder op Moskou/Sint-Petersburg of een andere Culturele Europese stad. Ik vond de Italiaanse steden het best van alle steden die er zijn. Maar Egypte zou ook wel leuk zijn als je in de piramides kon, lekker verdwalen en dan opeens een mummy tegenkomen die rondloopt :p 😀

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Zal vast niet meer gebeuren, het einde van Assassin’s Creed stond toch al vast en het lijkt me zeer waarschijnlijk dat we na Black Flag naar het land van de farao’s gaan.
    Al moet ik zegen dat het me een leuk concept lijkt om in die tijdperk te gaan. "

    Ik neem aan dat je onwaarschijnlijk bedoelt.

    Egypte lijkt me leuk maar ben bang dat eromheen een grote zandbak wordt.

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik ben erg benieuwd hoe Assassin’s Creed IV gaat worden na het incident met Desmond aan het einde van Assassin’s Creed III.

  6.   
    OllieDenZotn's avatar

    Lijkt me wel een leuke setting!

  7.   
    Hillianii's avatar

    Zou wel een goeie zijn 😉