DICE voegt Obliteration mode toe aan Battlefield 4 bèta

Via Twitter heeft DICE laten weten dat men nu bezig is om de bèta van Battlefield 4 te voorzien van de Obliteration mode. In Obliteration spelen maximaal 24 (PS3/Xbox 360) of 32 (pc, PS4, Xbox One) spelers en het doel is om het vijandige team uit te schakelen door drie doelen met een bom op te blazen. Ergens in de map verschijnt een bom die je veilig moet zien te stellen, om vervolgens de bom op scherp te stellen en tot ontploffing te brengen op een vijandige locatie. Lukt dit, dan scoort jouw team een punt en verschijnt een nieuwe bom ergens in de map en gaat de strijd weer verder. Doordat er maar één bom is en doelwitten veranderen, lijkt dit een heerlijk hectische modus te worden.

Laat het zeker even weten wat jij van de Battlefield 4 bèta vindt en of je al de Obliteration mode hebt gespeeld.

 1.   
  nivlem's avatar

  Is dat niet zo’n mode die bij MoH Warfighter er ook inzit. Ik weet dat er een soort gelijke mode daarin zit weet alleen de naam niet/

 2.   
  Jesitim's avatar

  Leuk! Deze avond eens proberen, als men game tenminste wil werken… Hij heeft soms last van enorme lag of slechte trave graphics…

 3.   
  Goregash's avatar

  Nice! Die modus zat ook in BF:BC 2 en ik vond het altijd erg vet 😀

  Leuk dat het weer terug komt. Kan me niet herinneren of dat ook in BF3 zat maar ach 😛

  Als je btw last hebt van Lag en trage gameplay adviseer ik mensen even hun driver update uit te voeren. Er is namelijk voor Nvidia een Beta driver released speciaal voor bf4. Je moet er echter wel zelf naar zoeken, automatisch doet hij het niet.

 4.   
  3333/3333's avatar

  Onthoud wel dat lag en een lage framerate twee verschillende dingen zijn.

  Lag wordt veroorzaakt door een slechte verbinding/slechte servers. Terwijl een lage framerate het gevolg kan zijn van slechte drivers of hardware die niet krachtig genoeg is.

 5.   
  FioranoJC's avatar

  search and destroy

 6.   
  Leukste's avatar

  Ok dan. Dat ga ik zo even uitproberen. Maar ook ik heb last van lag. En soms met respawnen loopt het spel vast of wordt me scherm zwart. Ben er nog niet achter of dat met het spawnen op een een squad-teammate te maken heeft. Of omdat ik een uitnodiging krijg van een vriend voor zijn game tijdens het spawnen.

 7.   
  Alias's avatar

  Jesitim schreef, "Leuk! Deze avond eens proberen, als men game tenminste wil werken… Hij heeft soms last van enorme lag of slechte trave graphics…"

  In het geval van “trage graphics” (ookwel laag fps / framedrops) moet je even de laatste drivers van je videokaart downloaden met name de laatste Bèta driver, deze verhelpt dit wellicht. Werkt in ieder geval voor je als je een Nvidia kaart hebt (persoonlijke ervaring) AMD zou ik zo niet weten maar ik verwacht het wel. 😉

 8.   
  Jesitim's avatar

  Grafische kaarten zijn geupdate tot de beta, en ik blijf due problemen hebben… Na de update verloopt alles perfect, maar als ik het spel later op de dag herstart, loopt het weer mis… Heb de nieuwe gemamode nog niet kunnen spelen dus… 🙁

 9.   
  3333/3333's avatar

  Jesitim schreef, "Grafische kaarten zijn geupdate tot de beta, en ik blijf due problemen hebben… Na de update verloopt alles perfect, maar als ik het spel later op de dag herstart, loopt het weer mis… Heb de nieuwe gemamode nog niet kunnen spelen dus… :("

  Dan ligt het probleem iig niet bij jouw hardware.