Twee Half-Life 3 ontwikkelteams gespot in database van Valve

Er gloort weer wat hoop aan de horizon, want oplettende gamers hebben via een interne database van Valve ontdekt dat er twee ontwikkelteams zijn die naar verluidt aan Half-Life 3 werken. Voor een korte tijd was namelijk Valve’s User Picker software per ongeluk toegankelijk voor iedereen. Deze software bevat een database met alle interne ontwikkelteams van Valve. De Half-Life 3 ontwikkelteams zijn opgedeeld in een kernteam van 10 medewerkers en een uitgebreid team van nog eens 46 mensen.

Het nieuws volgt op een recente ontdekking dat Valve een Europees handelsmerk heeft aangevraagd voor Half-Life 3. Historisch gezien vormt dit alles nog geen reden tot juichen. Sinds de laatste Half-Life verscheen, Half-Life 2: Episode Two in 2007, zijn er met enige regelmaat geruchten geweest. Tot dusver is het bij veel geruchten gebleven en werkt Valve vooral aan hardware.

 1.   
  assassin_MKA's avatar

  Voor een korte tijd was namelijk Valve’s User Picker software per ongeluk toegankelijk voor iedereen.

  ‘per ongeluk’ ๐Ÿ˜€

 2.   
  ChielB's avatar

  Valve heeft er uiteraard een handje van om zelf nogal veel ‘per ongeluk’ te teasen. Het kan bezigheidstherapie zijn voor alle ongeduldige fans, of toch misschien eens een stille hint.

  Wellicht straks Half-Life 3 exclusief voor SteamOS…? ๐Ÿ™‚

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  ChielB schreef, "Valve heeft er uiteraard een handje van om zelf nogal veel ‘per ongeluk’ te teasen. Het kan bezigheidstherapie zijn voor alle ongeduldige fans, of toch misschien eens een stille hint.
  Wellicht straks Half-Life 3 exclusief voor SteamOS…? ๐Ÿ™‚ "

  Dan snap jij waarschijnlijk nog niet waf SteamOS is.

 4.   
  3333/3333's avatar

  Alfa Warrior schreef, "

  ”ChielB” schreef, "Valve heeft er uiteraard een handje van om zelf nogal veel ‘per ongeluk’ te teasen. Het kan bezigheidstherapie zijn voor alle ongeduldige fans, of toch misschien eens een stille hint.
  Wellicht straks Half-Life 3 exclusief voor SteamOS…? ๐Ÿ™‚ "

  Dan snap jij waarschijnlijk nog niet waf SteamOS is.
  "

  Inderdaad, daarnaast zou het een ontzettend domme zet zijn als Valve daadwerkelijk daarvoor zou kiezen.

 5.   
  ChielB's avatar

  Het was meer een prikkelende opmerking, maar niet heel correct geformuleerd. ๐Ÿ˜› SteamOS staat imo vooral voor openheid. En de kans dat een toekomstige Half-Life niet multiplatform wordt lijkt mij 0. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Mag van mij wel eindelijk eens komen duurt veel te lang vind ik, verder alleen steamOS denk ik niet zou ook wel dom zijn misschien tijdje exclusief even paar weken ofzo.