Bravely Default komt 100% zeker richting Europa

Het is een tijd een flinke touwtrekwedstrijd geweest, maar het officiële woord is er eindelijk uit. Bravely Default: For the Flying Fairy komt 100% zeker richting Europa. Sterker nog, we kunnen de RPG nog dit jaar verwachten. Omdat wij zo lang hebben moeten wachten krijgen wij dan wel weer een verbeterde versie.

Deze verbeterde versie, die in Japan is verschenen onder de titel Bravely Default: For The Sequel, voegt diverse verbeteringen toe aan het originele spel, inclusief visuele extra’s zoals geanimeerde personages tijdens conversaties, een verbeterde en meer gebruiksvriendelijke bediening, drie aanvullende moeilijkheidsgraden en de mogelijkheid om de frequentie waarin vijanden verschijnen te veranderen. Spelers kunnen kiezen voor de Japanse of nieuwe Engelse audio, gecombineerd met Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse of Spaanse schermteksten.

Om een beetje gewend aan de nieuwe Square Enix-titel te raken, zal er een serie van meerdere trailers de komende tijd worden uitgegeven. De eerste staat uiteraard al online op GamersNet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren